Category Archives: Supernatural News

Întrebări și propuneri pentru emisiunea Cronica Supranaturalului

Întrebări și propuneri pentru emisiunea Cronica Supranaturalului

IMG_7570 micÎn episodul de săptămâna aceasta vom discuta despre misterele de lângă noi – de la legende ale unor locuri din București și din țară, până la sculpturi, ornamente sau însemne stranii de pe clădiri existente și azi. Plus mistere dacice, ciudățenii naturale, manifestări inexplicabile etc. Invitații mei sunt scriitorul Silviu N. Dragomir și ziaristul și editorul Răzvan Mateeescu. Din această ediție voi introduce și întrebările sau propunerile dvs., pe care vă rog să le trimiteți prin mesaj pe FB sau prin mail-ul Cronicii Supranaturalului.

Buna Vestire: sensuri şi înţelesuri tainice ale Revelaţiei Divine

Buna Vestire: sensuri şi înţelesuri tainice ale Revelaţiei Divine
Buna Vestire: sensuri şi înţelesuri tainice ale Revelaţiei Divine

Pare ciudat ce afirm, dar acesta este sentimentul care mă încearcă atunci când scriu despre conferinţa din martie – anume că mi se pare cea mai frumoasă temă… Şi, culmea coincidenţei – sau poate… soarta – vom aborda cel mai clar act al divinităţii chiar de ziua Revelaţiei creştine, Buna Vestire.

Credinţa mea este că Divinitatea este cea care are „exclusivitatea” şi motivul revelaţiei, nu omul. Oricât ar fi de sfânt, de iniţiat sau de posesor al cunoştinţelor de Yoga, şamanism sau, mai nou, de psihologie transpersonală, omul rămâne doar un beneficiar, pe bază de dar condiţionat, al Scânteii Divine; de aceea el nu poate provoca Revelaţia… ci numai El!

De aceea cred că a susţine că  numai mesajul unei religii este adevărat este nu numai un nonsens omocentrist ci şi o blasfemie. Ignorând şabloanele acuzaţiilor de sincretism New Age vreau să-l provoc pe acel teolog care poate ridica piatra pe care scrie „noi îl obligăm pe Dumnezeu să ne fi dat numai nouă Revelaţia, Adevărul!”. Din păcate, odată cu Mărul cunoaşterii, am bănuiala că am muşcat şi din viermele interpretării… iar gustul aceluia ne-a plăcut cel mai mult.

Iată deci două idei, două provocări pentru noua „Dezbatere de la Dalles” – aşa cum firesc am redenumit conferinţele noastre.

Dar Revelaţia presupune şi o cercetare – alta decât cea teologică. Pentru noi, pasionaţii de adevăruri misterioase şi ocultism, datele din istorie la care au fost transmise revelaţiile conţin informaţii. De aceea am solicitat unor figuri importante ale astrologiei şi numerologiei să ni se alăture pentru descifrarea mesalului divin.

Am bucuria de a o avea alături pe doamna Mariana Cojocaru, astrolog şi cercetător al sensurilor ascunse din planul spiritual şi pe domnul Mihai Voropchievici – care şi-a petrecut mult timp studiind, în baza fascinantei numerologii, datele importante ale omenirii.

Multiplele culori ale tabloului spiritualităţii vor fi  redate de trei maeştri; îl vom asculta pe reputatul scriitor, critic de artă şi iniţiat pasionat de teologie George Radu Serafim – cel căruia i se datorează apariţia primului (şi cel mai important) departament dedicat spiritualităţii din media românească – „Viaţa spirituală” de la TVR; dacă am folosit cuvântul „important”, ei bine acesta este sinonim cu Hary Kuler atunci când vine vorba de studiul sensurilor profunde ale iudaismului; în fine, am lăsat la urmă personalitatea al cărei farmec şi cultură mă fascinează la superlativ – doamna Mioara Roman, profesor şi mare cunoscător al lumii islamice, care ne va vorbi despre un subiect inedit – rolul femeii în şi după Revelaţia islamică.

Atributul „inedit” îmi reaminteşte de o promisiune făcută înainte de ultima conferinţă – anume de a prezenta idei sau ipoteze în premieră la aceste evenimente. Ei bine, dacă luna trecută am vorbit de o posibilă origine a celor mai vechi civilizaţii în Valea Indusului dar şi despre Dumnezeul ascuns al Brahmanismului ca o primă formă ce a inspirat religiile avraamice, de data aceasta am curajul să afirm că fiecare intervenţie va conţine un element inedit.  Însăşi analiza aceasta a Revelaţiei, pe cât de complexă, pe atât de… nemaiîntâlnită, am dorit-o ca pe un logos nou, de dată asta al omului, către umanitate dar şi către Divinitate. Un logos al spiritului iubitor dar şi cercetător,  liber de false uri şi unit – dar mai ales smerit în faţa Revelaţiei Divine. De Buna Vestire, o bună vestire omenească!

 

Câteva date tehnice:

 

Pentru prima dată, conferinţa se va încheia cu o dicuţie liberă cu publicul, cu toţi moderatorii.

Locul de desfăşurare este Sala Dalles, din bulevardul Magheru nr. 18.

Expunerile vor începe la ora 14.00 vor fi două pauze, conferinţa urmând a se încheia, teoretic, la ora 18.00.

Accesul se va face pe bază de bilet, cumpărat de la intrarea în incintă, preţul unui bilet fiind 10 lei.

Rezervările se pot face trimiţând un mesaj (comentariu) la aceast material – sau pe Facebook.

Conferinţa este filmată dar va fi pusă pe site după cca 20 de zile.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Conferinţa… în imagini

Conferinţa… în imagini

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte… Deci, până voi redacta miile de cuvinte despre coferinţă, public câteva dintre frumoasele poze realizate de Marian Nedelcu.

Am incercat să pun nu mai pun accentul pe date, ci pe idei. Idei noi…

 

 

 

 

 

 

Un vorbitor excepţional, o prezenţă extrem de plăcută – Majumdar Avisek 

 

 

 

 

 

Surpriza serii, dr. Ioana Lipovanu, cunoaştere, farmec şi…

 

 

 

 

 

 

… ce să mai, muza mea…  “Sister Jane” – pentru prieteni!

 

 

 

 

 

 O prezenţă extrem de inspirată – Simona Stoicescu

 

 

 

 

 

 

Amintiri după conferinţă – cu Michelle şi Vaatenen – care, după cum se vede, nu e diferit doar ca gândire…

 

 

 

 

 

 

Va urma…

 

Lista finală a rezervărilor la Conferinţa din 26 februarie

Lista finală a rezervărilor la Conferinţa din 26 februarie
Lista finală a rezervărilor la Conferinţa din 26 februarie

Petruta Banu 2

Claudiu tzimboaca 2

Velcescu Cristina

Vaatenen

Daniela Popescu

Alina H

Egiptiana

Carmen Zaric

Aleshya

Roncea Felix

CameliaY

Tudor Emilia

Simona Preda 3

Andrei Popa 2

Monok

Gabriela pana

Stefan georgeta maria

Gabriela Filip 2

Andrei Bulboaca

Stefania

Raducanu 2 radu si oana

Cornelia Popa 2

Nicoleta Ganea

Laura sarau

Ionut Sabau 3

Mihaela

George Alexandru Palici 2

Mariana Palade

Liga Gabriel 2

Alina Sisiiac 2

Sorina Iovan 2

Mioara Chiru 2

Ema Minculescu

Tamas Liliana

Camelia cam-tangi 3

Jo 2

Georgiana Cernat 2

Flavia D 1

FloFul 1

Mady 1

GAucan DAniel

DAniel Zambreanu

Calugarescu Eugen Liviu 6

Gabriela popescu 2

Nela Dinu 4

Camelia Elena Dumitrescu 2

Iuliana 2

Danila Ligia

Popa Mariana Tamara 2

Raluca

Neagu Raluca Elena

Ruxandra Kaitar

Cristina Palade

Simona Badeanu

Irina Costescu

Cotiga dorin 2

Dan Adriana Cristina 2

Radu Simion si Marin Larisa (2 locuri)

tudor stefan marian

florescu alina

florescu stefan

Ionut M

Mihai Sarbu 2

Monica Deaconeasa

Aletheea 2

Ioneta 2

Shaik Roxana pt dna Huda

Florin C

Bogdan T

monica minca

Gabriela Ionescu

Aurel Georgescu

 Sorina 2
Stanciu Liliana 2
Liliana Martin
AndreiGX
Glavan Veronica
Calin
Alma
Cristina
Christine Z
Irina peptenaru
Mihla
Alexandra Cristofor 3
Ruxandra Ilea 2
Ela
Mihaela Mihai 2
Gabriela Rebej
Cristian Prichea 2
Dulea Eugenia 2
Sonia Cecilia Tiu
RADU IROFTEI 2
Cristian VAsile
Elena Iordan-Constantinescu
Tudor Emanuel
Fabian Cristina
Nuta Mihaela
 Marilena Cimpeanu
 Popa Ioana 3
Nicoleta Ovadiuc
Dulea Eugenia

O ambiţie: Conferinţa ideilor care nu s-au mai spus vreodată

O ambiţie: Conferinţa ideilor care nu s-au mai spus vreodată

Cred că este una dintre cele mai importante conferinţe pe care le-am organizat. Spun asta nu numai datorită importanţei temei şi a participării de excepţie, dar mai ales pentru că este o conferinţă a ideilor care nu s-au mai spus.

Organizarea, deasemenea, va fi altfel. Am învăţat din greşelile trecutului şi cred că vă va satisface ceea ce veţi vedea şi auzi.

Acestea fiind spuse, îmi face plăcere să vă prezint câţiva dintre participanţii la conferinţa de duminică, 26 februarie, ora 14.00, la sala Dalles. Aşa cum ştiţi, Conferinţa are titlul “Moştenirea hindusă, de la Dumnezeul ascuns, karma şi yoga, la reîncanare” şi se vor ţine prelegeri şi prezentări pe teme istorice şi mitologice, lingvistice şi filosofice, psihologie, artă şi tradiţii.

 

Iată, pe scurt, temele pe care le vor aborda unii dintre conferenţiari:

 

Pentru prima oară o veţi vedea pe mama lui Oreste, prof. univ. dr. Ioana Lipovanu, o persoană extraodinară, un om de cultură profund, cu gândire originală. În opinia mea, doamna Lipovanu este cel mai important exeget al lui Lucian Blaga dar şi o mare cunoscătoare a gândirii hinduse. Ambiţia doamnei Lipovanu este de a prezenta mereu ceva nou – aşa încât, la conferinţa de duminică,  va vorbi despre o idee în premieră: Dumnezeul ascuns, credinţă a brahmanilor, din care s-a inspirat cultura iudaică. Doamna Lipovanu va vorbi despre arieni şi operele sanskrite, despre ideile vedice şi despre minunatele creaţii din marile poeme hinduse. De altfel, cred că doamna în cauză mai are o ambiţie – să arate cine e şeful în familia Oreste! Iar privind problema de familie cu detaşarea filosofului, poate fi şi un fel de revanşă faţă de atitudinea lui Oreste cel antic şi original faţă de personajul matern…

Un tânăr maestru care ne-a impresionat, pe mine şi Oreste, cu înţelepciunea lui. Se numeşte Majumdar Avisek, este originar din zona Calcutta, a deprins de copil Yoga şi a ajuns să fie apreciat de cei  mai de seamă guru indieni. A predat Yoga atât în India dar şi în Hong Kong, unde a cunoscut o româncă… de care s-a îndrăgostit şi au hotărât să-şi unească destinele în România. Duminică vine tocmai din oraşul de adopţie, Timişoara, pentru a ne vorbi despre Budhism şi filosofia Yoga, dar şi despre cum se împacă anticul mod de viaţă indian cu Europa de azi.

 

Personal vreau ca la fiecare conferinţă să vă prezint ceva nou. Omenirea stă sub semnul a trei întrebări fundamentale: de unde venim, cine suntem, încotro mergem. Ei bine, subsemantul, Dragoş Dumitriu, vă voi preyenta o ipoteză originală cu privire la prima întrebare – Valea Indusului. Este o ipoteză originală, argumentată, bazată pe cerecetări arheologice şi de mitologie. Voi explica de ce şi cum marile miracole ale antichitaţii, Egiptul şi Mesopotamia, au ca izvor… Indusul. Iar pentru că totul stă sub semnul ciclicităţii, al Samsarei, veţi vedea cum sacrul indian de astăzi stă sub semnul celui mai mare european al tuturor timpurilor…

 

Una dintre cele mai puternice filoane filosofice ce izvorăsc din antichitatea indiană este Reîncarnarea. Contestată de religiile monoteiste, reîncarnarea îşi face loc printre dogme şi, susţinută de foarte multe cazuri misterioase, rămâne o enigmă a zilelor noastre. Psihologul Ciprian Bojan ne va vorbi despre acest fenomen dar şi despre forma modernă, ştiinţifică ce pare a investiga vieţile trecute – regresia hipnotică.

 Tot în ideea probării acestui mister, am făcut propriul nostru experiment, organizând un workshop pe tema regresiei hipnotice. De altfel, am numit  workshop-ul partea practică a conferinţei. Colegele nostre Ylva Hathag şi Simona Stoicescu, subiecte ale experimentului, vor prezenta un film realiyat cu ocazia acestui Workshop.

 

Cunoscuta artistă şi terapeută RazaRa are o pasiune extrem de frumoasă – arta şi tradiţia ceaiului în India. Ştiaţi că există o legătură între apa ceaiului şi apa din corpul uman? Că vechii indieni au gândit ceaiul după ştiinţa chakrelor? Că există un cod al ceaiului, un mod de comportament specific fiecărui tip de ceai, veselă pentru variile categorii ş.a.m.d. Ei bine, RazaRa vă va prezenta pasiunea sa şi vă va invita sa gustaţi ceaiurile pe care le va aduce în foaierul sălii Dalles pentru a fi încercate de doritori.

 

Am lăsat la urmă marea invitată a conferinţei – prinţesa şi scriitoarea Shivani Sing.  Descendenta rajahului din Madhupur, romanciera Shivani Singh ne va vorbi despre filosofia Karmei, de conceptul Dharma dar şi despre interferenţe culturale ale budhismului şi hinduimului cu Taoismul şi Kabbalah (intervenţie directă prin Skype, din New Delhi). Cei prezenţi vor putea pune întrebări şi vor afla dintr-o sursă cât se poate de originală despre cele mai importante concepte ale gândirii hinduse. Prinţesa va prezenta şi noul său roman, despre ideea 2012, lucrare ce o va lansa în luna mai şi în România.

 

 
Pentru doritorii de literatură bună, Editura Taj vă va prezenta mai multe cărţi ale unor mari scriitori indieni moderni şi contemporani – Rabidranath Tagore, Amitav Ghosh, Vikas Swarup, Saratchandra Chattopadhyay, Satyajit Ray ş.a.

 

În concluzie vă aştept la cea mai frumoasă conferinţă, sper,  pe care am organizat-o până acum.

Conferinţa din 26 februarie – Moştenirea hindusă

Conferinţa din 26 februarie – Moştenirea hindusă
Conferinţa din 26 februarie – Moştenirea hindusă

De la Dumnezeul ascuns, Karma şi Yoga, la  reîncarnare

O nouă conferinţă, o nouă provocare! Chiar cea mai mare provocare! Aceasta pentru că spaţiul spiritual hindus a fost şi este cea mai importantă poartă a umanităţii către zonele ascunse, nebănuite, ale divinului, ale mentalului, dar şi ale sufletului.

A aborda într-o singură conferinţă întreaga moştenire hindusă este imposibil. Aici începe totul – de la idei la scriere, de la filosofie la religii, de la iniţierea sexuală la astrologie, de la istorie la cuantică şi până la… relatările despre extratereştrii!

Încerc să construiesc conferinţele după două principii – seriozitate şi noutate. De aceea, la actuala conferinţă vom prezenta cel puţin trei noutăţi, argumentate ştiinţific, care ar putea revoluţiona cunoaşterea. Unul dintre aspecte se referă la istorie, al doilea la înalta divinitate iar al treilea la originea limbilor moderne.

Tot în cadrul conferinţei vom prezenta un exemplu practic, de regresie hipnotică, o metodă de pătrundere în misterul vieţilor anterioare, al reîncarnării.

Participarea este deosebită – şi va fi o surpriză pe care o păstrez pentru ziua de vineri.

 

Până atunci vă prezint datele tehnice pentru a putea face rezervările:

 

–         conferinţa va avea loc duminică, 26 februarie, la ora 14.00 – cu rugămintea de a veni ceva mai devreme

–         locul de desfăşurare va fi sala Dalles de pe bulevardul Magheru

–         durata: 14.00 – 18.00

–         rezervările se fac prin comentarii la acest articol

–         rezervările vor fi marcate cu bilete şi plasate în partea din faţă a sălii de jos

–         costul biletului de intrare este de 10 lei

 

Cu alte detalii voi reveni zilele viitoare.

2012, Un nou început: Conferinţa “Sfârşitului lumii”

2012, Un nou început: Conferinţa “Sfârşitului lumii”

Public acest articol cu o oarecare întârziere – dar ceea ce era mai important, materialele video ale coferinţei, a fost postat de ceva timp pe internet.

Voi începe cu o concluzie: acum, în 2012, lumea este (sau pare) mai dornică să afle, să cunoască. NU ştiu cât va ţine această amplificare, dar cert este că va lăsa urme în sistemul de gândire al mai multor generaţii. Dacă se va mai putea asta…

A fost prima conferinţă în noua locaţie – sala Dalles de pe bulevardul Magheru. O sala clasică pentru mari momente ale spiritualităţii româneşti, o tradiţie pe care vom încerca să o respectăm. Publicul a fost alături de noi, fiind prezent în sală în număr foarte mare, depăşind până şi capacitatea acestei mari săli.

 

Ca şi “making of…” voi spune că am construit marea conferinţă pe trei direcţii: prima, aceea a concepţiei anului schimbării paradigmei, a trecerii la un alt nivel de percepţie şi conştiinţă, chiar a depăşirii unui plan al existenţei; al doilea mod de abordare, se referea la un al al catastrofelor (naturale) sau chiar al sfârşitului, al extincţiei; în fine, ultimul mod de abordare era cel al unei marii filosofii a unirii spre gândire, spre partea spirituală a omului, venită din partea unui popor care cunoaşte, din chiar zorii omenirii, cuvântul magic – “adaptare”. La final, urma concluzia, din partea lui Oreste, aşa cum obişnuim la fiecare conferinţă.

 

Paranteză – de ce Oreste la final, de Oreste cu concluzia? Nu vă gândiţi la el ca la un atoateştiutor, la un specialist în varii domenii mai bun decât ceilalţi conferenţiari; Oreste reprezintă însă modelul de abordare spirituală care rezonează cel mai puternic cu cei pasionaţi de domeniul acesta. Asta o spune modul în care cei prezenţi în sală îl ascultă, asta o confirmă rating-ul emisiunilor pe care le realizează sau la care participă, asta o observi atunci când, pur şi simplu, îl priveşte un necunoscut pe stradă. De aceea a-l asculta în final pe Oreste înseamnă, de fapt, a urmări conluzia – desigur, la nivelul el cel mai înalt –  cu care cei preznţi vor pleca în urma tuturor prelegerilor, de fapt în urma conferinţei.

 

Revenind – planul meu iniţial s-a putut realiza doar parţial, din cauze mai mult sau mai puţin obiective. În primul rând, programul invitatului nostru extrordinar, marele kabbalist Michael Laitman, a impus plasarea sa în prima poziţie pe lista oratorilor… aşa încât am început cu soluţia!… Sigur, o soluţie care trebuia să vină firesc după modelul mai greu de intuit al transformării structurale a (conştienţei) omului şi mai ales după alternativa dezastrelor… Din această cauză mulţi au înţeles nu tocmai exact spusele şi intenţiile doctorului Laitman… Eu nu pot decât să îi sfătuiesc să mai se gândească încă o dată la spusele acestuia, fiindcă vorbele unui învăţat de talia celui pe care au avut şansa să-l aibe în faţă (şi, foarte probabil, o vor mai avea) trebuie bine de tot analizate.

Plasarea lui Michael Laitman pe prima poziţie a însemnat o dezechilibrare a strategiei iniţiale; de aceea am considerat că abordarea ştiinţific spirituală a Simonei Stoicescu este cea mai potrivită. Şi, într-adevăr, prezentarea Simonei a fost excelentă, clară, punctând exact motivele pentra care va avea loc o schimbare în 2012… şi a încercat să prefigureze şi cum… Ei, aici Simona a evitat să formuleze unele concluzii, drept pentru care demonstraţia ei este bine a fi coroborată – de cei ce privesc înregistrarea – cu a profesorului Dulcan.

După o scurtă pauză a urmat prezentarea lui Codrin Ştefănescu, iniţial parte a capitolului “Dezastre”. Dar, aici a apărut schimbarea nu tocmai din cauze obiective; mai abil politician decât mine, Codrin a simţit sala şi şi-a modificat argumentaţia în sensul în care, de fapt, toate prezicerile sunt şi vor fi neadevărate. Frumos punctat cu exemple din cărţile sale de colecţie, discursul lui Codrin a rezonat cu acel mod de trecere peste greu – “laaasă, domne, că nu se întâmplă nimic”. Ori, sincer să fiu, am alte pretenţii de la cei ce vin la conferinţe. Personal, prezentarea lui Codrin mi-a plăcut ca formă, dar nu pot fi de acord cu fondul.

Lăsat singur şi cu flancurile descoperite în urma manevrei partenerului meu de la capitolul “Dezastre”, am încercat să şarjez, anunţând chiar de la început că până la sfârşitul prelegerii mele lumea va înţelege că sfârşitul este iminent. Ei bine, în ciuda unor chicoteli de autoîncurajare, am introdus o stare de nelinişte şi nerăbdare – care a făcut ca stufoasele mele argumentaţii, bazate pe studii istorice şi vulcanologice să nu poată şi ascultate cu atenţie de unii din cei prezenţi, la un moment dat fiind chiar întrerupt cu expresia “noi nu am venit aici să ne speriaţi dvs!”. Ceea ce nu a fost intenţia mea… dar poate că aşa a reieşit pentru unii… Cert este că îmi pare rău că nu am fost calm, teza dezastrului posibil merită mai multă atenţie, iar argumente există – ştiinţifice, nu doar bazate pe previziuni.

Discursul profesorului Dumitru Constantin Dulcan apreciez că a fost cea mai bună parte a conferinţei. Savant care a revoluţionat gândirea ştiinţifică internaţională, profesorul Dulcan a reuşit să capteze şi să facă publicul să înţeleagă necesitatea unei priviri lucide asupra lui 2012. O şansă care nu trebuie irosită, o şansă care există dar trebuie privită nu ca pe ceva care vine de la sine, fără o conştintizare, fără un aport personal.

Concluzia lui Oreste a fost, aşa cum mă aşteptam, rezonantă cu cei ce au avut răbdarea şi dorinţa de a înţelege mesajul nostru. Oreste a spus că aducerea de veşti adevărate nu este totdeauna bine primită, dar că fără luciditatea de care vorbeau Dulcan şi Laitman nu se poate trece peste această barieră. Iar, de fapt, această barieră 2012 există, schimbările încep să fie resimţite de tot mai mulţi oameni, iar simplul fapt că toată lumea o priveşte cu mai multă atenţie o face să existe.

 

Vreau să mulţumesc şi celor doi prieteni care au punctat cu foarte scurte intervenţii conferinţa – este vorba de Theodore Welt, cel căruia îi datorăm legătura cu Michael Laitman şi care a vorbit în deschidere despre acest mare învăţat, domnişoarei Michelle Flowerbomb care, aşa cum ne-a obişnuit, a creat un scurt moment dedicat temei bazat pe citate din mari creatori ai culturii universale, şi domnişoarei Elis Durica pentru moderarea întrebărilor din public.

Multe mulţumiri se cuvin şi dlomnului Jean Blagoi, excelentul nostru realizator al filmelor conferinţelor.

În fine, le sunt recunoscător fotoreporterilor Marian Nedelcu şi Ion “Lobo” Mincu pentru frumoasele cadre din timpul lucrărilor.

 

Ca o concluzie personală – o conferinţă frumoasă,  într-un cadru nou şi elegant, o asistenţă dornică de a afla (unii, nu chiar orice…), un început bun pentru noua fază a parcursului nostru în frumosul tărâm al spiritualităţii.

19 februarie: Workshop – Lista finală şi ultimele detalii

19 februarie: Workshop – Lista finală şi ultimele detalii

Aşa cum am anunţat, public lista finală a participanţilor la Workshop-ul „Regresia hipnotică şi aspecte ale reîncarnării”. Pe cei care nu se regăsesc pe listă îi rog să mă alerteze pe e-mail, de asemenea pe cei care nu mai pot participa îi rog să mă anunţe până mâine dimineaţă. 

Carmen Zaric

Cameliay

Ecaterina Manta

Florentina Fulop

Flavia Maria  – 2 locuri

Mariana Palade

Velcescu Cristina – 2 locuri

Simona Preda

Gabriel Ionaşcu

Alin Ilie Andrieş

Gabriela Marin

Ylva Khattab

Nela Dinu

Şerban Cecilia

George-Alexandru Palici    

Rozina Cantacuzu   

Ştefania     (stefii36@yahoo.com)

Laura       (laurasarau@yahoo.ro)

Monica Tudor (monok)

ElisD

Gabi         (procese@gmail.com)

Bebeşel Ioana  – 2 locuri

 

 Agenda workshop-ului:

  1.     Conştientizarea potenţialului

 2.     Istoria teoriilor reîncarnării

 3.     Explorând vieţile anterioare

 4.     Ce este regresia şi care este rolul ei

 5.     Semne că aţi avea nevoie de regresie

 6.     Mituri ce trebuie eliminate

 7.     Precauţii

 8.     Tipuri de hipnoză şi regresie

 9.     Moduri de a intra în hipnoză/regresie + Etape

10.    Cum poate fi folosită regresia?

 

Partea practică va fi coordonată de doamna Simona Ioniţă şi va cuprinde două metode de regresie – una ghidată şi una pe care o puteţi exersa fără îndrumător.

Ciprian Bojan va realiza o prezentare teoretică precum şi o scurtă parte practică de meditaţie şi armonizare.

 

Simona Ioniţă vă supune atenţiei câteva sfaturi:

Îmbrăcaţi-vă confortabil

Sosiţi la 10.30 pentru a face câteva exerciţii de armonizare între noi.

 

Adresa: Vizavi de cinema Patria, zona magazinului Eva, între cele două blocuri lungi, intrarea din partea stângă.

Magheru 7, scara 1, etaj 3, apartament 1, interfon 1C etaj 3, sector 1.

 

Hartă şi detalii ale locaţiei: http://orangepen.wordpress.com/orange-pen-contact/