Monthly Archives: September 2013

Episodul 26 al ”Cronicii Supranaturalului”: ”Lumina și misterele vieții”

Episodul 26 al ”Cronicii Supranaturalului”: ”Lumina și misterele vieții”

afisLa început a fost Cuvântul, iar primul cuvânt spus a fost Lumina. De mii de ani oamenii încearcă să deslușească misterele creației – mai ales ale vieții. Iar prima cheie a misterului a fost întotdeauna legată de Soare, de lumină. La sugestia cercetătorului George Cohal (http://www.luviom.ro), episodul despre lumină nu l-am abordat doar din punct de vedere spiritual, ci am încercat o sinteză între știință, ipoteze îndrăznețe, spiritualitate și cercetare empirică. Nu am uitat nici discuția despre medicina luminii – inclusiv despre aparatele utilizate în aceste terapii. Un episod cu multe momente interesante, o temă abordată din direcții diverse.
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la 20.30, pe canalul 6TV, și va fi reluată duminică, de la 22.30, și marți, de la 17.00. Miercuri, emisiunea va fi postată și pe site.  6TV emite pe RCS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.

 

Pentru înregistrarea episodului – click pe icon-urilr de mai jos!!!

Partea 1

Partea 2

 

 

Episodul 25 al Cronicii Supranaturalului: ”Umanitatea și ciudatele sale teorii”

Episodul 25 al Cronicii Supranaturalului: ”Umanitatea și ciudatele sale teorii”

afisÎncepe sezonul al doilea al Cronicii! Alături de Cristian Român, senior-editor al revistei ”Știință și tehnică”, voi prezenta cele mai ciudate 25 de teorii din istoria omenirii – univers și multivers, suflet și spirit, realități alternative și multe alte subiecte pe care ”Regele scepticilor” le va comenta în stilul său inconfundabil.
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la 20.30, pe canalul 6TV, și va fi reluată duminică, de la 22.30, și marți, de la 17.00. Miercuri, emisiunea va fi postată și pe site.  6TV emite pe RCS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro

Pentru înregistrarea emisiunii – click pe iconurile de mai jos:

Partea 1Partea 2