Daily Archives: 1 February 2014

Reluarea unui episod important: ”Ezoterismul și inițiații Europei moderne”

Reluarea unui episod important: ”Ezoterismul și inițiații Europei moderne”

Initiere reluareSăptămâna aceasta, plină de probleme, am preferat să programez o reluare – un episod foarte interesant, despre marii inițiați ai ezoterismului occidental. Invitații, Gelu Voican Voiculescu și Mihai Mănescu, au predat o adevărată lecție despre acest subiect atât de interesant – dar și interpretat astăzi în fel și chip. Dacă GVV nu are nevoie de prezentare, scenaristul Mihai Mănescu este o surpriză extraordinară; doctor al UNATC, a absolvit Masterul în Istoria Ezoterismului la Universitatea din Exeter (Marea Britanie), în cadrul Departamentului de Studiu al Istoriei Ezoterismului, este membru al Societății Europene a Studiului de Istorie a Ezoterismului din Amsterdam.

Emisiunea ”Cronica Supranaturalului” va fi difuzată pe canalul 6TV – astăzi, sâmbătă, de la 20.30 și va fi reluată mâine, de la 22.30, și marți, de la 17.00.

6TV emite pe RCS-RDS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.

Pentru 6TV Live – click pe foto!!!