Daily Archives: 28 March 2014

Episodul 43 al Cronicii Supranaturalului: ”Componentele destinului”

Episodul 43 al Cronicii Supranaturalului: ”Componentele destinului”

afis

Destinul, unul dintre capitolele fundamentale ale spiritualității din toate epocile, este un subiect care mă preocupă. De fapt, de destin cred că ține și percepția divinului de către om – sau poate respingerea ideii de supranatural. Pavel Coruț este nu doar unul dintre cei mai cunoscuți și prolifici scriitori contemporani, dar și autorul unor afirmații și teorii îndrăznețe, unele extrem de dezbătute, pe teme clasice ale spiritului și credinței. Domnia sa mi-a propus această temă – și veți asista nu doar la o discuție despre destin, ci la o întreagă teorie, marca Pavel Coruț, despre destin și componentele sale. În plus, am încercat să pătrund, prin întrebări, în vastul sistem ideatic al scriitorului.

Emisiunea ”Cronica Supranaturalului” va fi difuzată pe canalul 6TV – astăzi, sâmbătă, de la 20.30 și va fi reluată mâine, de la 22.30, și marți, de la 17.00.

6TV emite pe RCS-RDS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.

Pentru 6TV Live – click pe foto!!!