Monthly Archives: April 2014

Cronica Supranaturalului va fi reluată într-un alt format

Cronica Supranaturalului va fi reluată într-un alt format

Începând de astăzi Cronica Supranaturalului NU va mai fi transmisă pe 6 TV. Emisiunea va fi difuzată, într-un alt format, pe un alt post de televiziune. Discuțiile sunt aproape finalizate, cel mai probabil Cronica va apărea într-o formulă editorială nouă, incluzând și elemente de creație aristică și filosofică, precum și obiective culturale și istorice.

Următorul episod, în noua variantă, va fi difuzat imediat după sărbătorile pascale.

Mulțumesc pentru interes tuturor telespectatorilor și mai ales participanților la chat.

Episodul 44 al Cronicii Supranaturalului: ”Mintea și conștiința”

Episodul 44 al Cronicii Supranaturalului: ”Mintea și conștiința”

afis

Sunt cele două caracteristici definitorii ale spiritului și activității omului rezultatul unei moșteniri genetice? Sunt acumulări intelectual-senzitive sau transformări fenotipale? Unul dintre cei mai originali cercetători ai minții umane este prof.univ.dr. Leon Zăgrean, șef al disciplinei Fiziologie și Neuroștiințe din cadrul UMF ”Carol Davilla”. Alături de distinsul invitat vom începe o călătorie pe aceste meandre ale marii necunoscute care este creierul uman – dinăuntru și, poate, dinafara trupului. Este doar un prim episod, mai scurt, dar vor urma și altele, în curând.

Emisiunea ”Cronica Supranaturalului” va fi difuzată pe canalul 6TV – astăzi, sâmbătă, de la 20.30 și va fi reluată mâine, de la 22.30, și marți, de la 17.00.

6TV emite pe RCS-RDS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.