Săptămâna viitoare, pe Video Chat – programul de luni până vineri

Săptămâna viitoare, pe Video Chat – programul de luni până vineri

Luni, de 21.30, voi prezenta doua subiecte noi din zona supranaturalului, pe care voi propune dezbaterii. De la 22.15, o nouă prezență. De fapt, este vorba de o persoană pe care o cunoașteți de ceva timp, care ne-a impresionat prin intervențiile sale inspirate dar mai ales prin frumusețea spiritului și pasiunea pentru cunoaștere. Spuneam că o cunoașteți sub semnătura ElisD, de luni o veți vedea pe video chat cu adevărata sa identitate, ea fiind deci cea mai nouă membră a grupului nostru – prima colaboaratoare a site-ului care ni se alătură. Eliza va prezenta un „grupaj de știri” – de fapt chestiuni de ultimă legate ce cercetările din domeniul nostru.

Marți, așa cum am stabilit săptămâna trecută, va fi Oreste – care va răspunde la întrebările trimise de dvs. până atunci, despre emisiune și nu numai. Dealtfel, emisiunea de sâmbătă va fi foarte interesantă, cu un subiect care îl preocupă pe Oreste în ultimul timp – conspirațiile mondiale. Invitatul este de mare calibru – istoricul american Larry Watts, autor al unor cărți deosebite despre România și autorul uneia dintre cele mai frumoase lucrări despre Mareșalul Ion Antonescu. De menționat, pentru cei ce înțeleg despre ce este vorba, Larry Watts și-a început cariera înainte de 1989, ca trimis al guvernului american pe lângă Radio Europa Liberă.

Miercuri, un nou episod al cursului de NLP și psihologie cu Ciprian Bojan, de data aceasta o abordare puțin diferită.

JOIA va fi dedicată nu numai viselor Simonei Ioniță, dar, de la 22.15, o nouă prezență și… o altă Simona, de data aceasta Simona Stoicescu, care vă va prezenta un model de gândire axată pe principiul Liberului arbitru. De la 23.00, Simona Ioniță va reveni, de data aceasta discutând despre semne. Deci, nu uitați să-i trimiteți Simonei, pe mail-ul site-ului, alte cazuri și întrebări – legate de vise sau semne ale vieții.

Tot săptămâna viitoare, în seara de VINERI, de la acceași oră 21.30, va începe un curs complex de viață sănătoasă – alimentație, educație fizică, Anti Aging etc. – practic, o lecție de ”Mens sana in corpore sano” cu o personalitate a acestui mod de viață, dl. Cristian Mărgărit. Cursul, urmat de dezbateri libere, va avea o frecvență bilunară. Mai multe detalii despre acest nou curs veți citi zilele viitoare. Până atunci pregătiți întrebări – vă asigur că pritenul nostru vă va surprinde nu numai prin excepționala sa pregătire dar și prin surprinzătoarele – dar logicele – sale teorii.

3 Responses »

  1. ce sa insemne visurile? pentru fiecare om visurile are semnificatia pe care el o face. Fiecare om va intelege alceva, exact ca si cu biblia. Sau cu orce explicatie la orce subiect. Nu ne intelegem unul cu altul limbile sunt incurcate. pentru a face o comparatie si a intelege intelepciunea si limba este vorba de toate intrebarile posibile puse la un loc si vei avea desigur multe raspunsuri? dar ca sa iti dai seama de cele mai bizare ,importante si adevarate raspunsuri vei tine seama ca te invartesti ca intrun labirint sau sudochi cu 9 numere si cum le pui iti da doar un singur rezultat 10, raspunsuri. Apoi treebuie sa il gaseti pe cel adevarat raspuns. Este o logica a intelepciuni dea intelege limba cuvantul subiectul. viata vecinica

  2. Astept cu interes discutia de joi, legata de “liberul arbitru”…poate aflam, cu aceasta ocazie, in ce mod destinul ne influenteaza viata, si cum putem interveni ca fiinte rationale, constiente, in canalizarea pozitiva a destinului, in viata noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *