Supranatural TV – şase zile pe săptămână!

Supranatural TV – şase zile pe săptămână!

O nouă săptămână şi alt program de emisii pe Supranatural TV. Cu noutăţi, evident, cu multe răspunsuri – care nasc şi mai multe întrebări, aşa cum se întâmplă în Lumea Supranaturalului.

LUNI – voi intra în emisie cu câteva teme noi chiar de la 21.30, dar şi cu un subiect incitant – suntem urmăriţi de o organizaţie secretă? Mă cunoaşteţi îndeajuns ca să ştiţi că nu am obiceiul să fabulez sau să dau curs tuturor teoriilor conspiraţiei, dar de această dată avem de-a face cu ceva suficient de misterios pentru a-l supune atenţiei spectatorilor.
De la 22.15 va intra de la Galaţi Elis – cu câteva noutăţi din domeniul ştiinţelor de vârf, dar şi idei aparute chiar luna aceasta în unele dintre cele mai importante publicaţii americane de gen.
În fine, tot luni, de la 23.00 – o nouă surpriză: un alt moderator dintre comentatorii site-ului, un tânăr care s-a remarcat prin inteligenţă, cultură şi sensibilitate şi care va vorbi despre un subiect pasionant şi… pasional. Nu ofer mai multe detalii fiindcă doresc să rămână o surpriză.

MARŢI – va fi ziua psihologilor, Alina Vitcovschi din Timişoara ne va expune alte concepte din metoda ei de gândire pozitivă, iar de la Braşov Ciprian va continua cursul său de NLP şi posibilitatea manipulării mentale, emisiune extrem de apreciată de participanţi. Este posibil ca în finalul zilei să vă mai rezerv o surpriză dar abia luni voi avea sau nu confirmarea.

MIERCURI – o nouă întâlnire cu Oreste, atât pe tema ultimei emisiuni şi a invitatului, dar şi o discuţie liberă – care la emisia de săptămâna trecută s-a dovedit a fi un succes. În plus, Oreste va anunţa şi datele şi detaliile conferinţei din noiembrie.
După Oreste va debuta un personaj fascinant şi misterios al site-ului nostru, Goldix, pe care îl veţi cunoaşte nu numai sub adevăratul său nume dar şi cu reala lui preocupare pentru ocultism, religii, demonologie şi simbolistică, un domn pentru a cărui pasiune de cercetător am tot respectul. Goldix va prezenta o temă legată chiar de simbolistica uneia dintre marile opere ale lumii – fresca lui Michelangelo din Capela Sixtină.

JOI, aşa cum v-aţi obişnuit, va fi ziua Simonelor, mai întâi originala Simona Stoicescu cu sistemul ei de gândire axat pe liberul arbitru, apoi Simona Ioniţă, cea care ne introduce nu numai în lumea misterioasă a viselor, dar şi în cea a semnelor vieţii, a meditaţiei dar şi în alte mistere… Depinde doar de voi să trimiteţi pe site cât mai multe cazuri, întrebări – chiar şi desene sau imagini pe care Simona să le interpreteze.

VINERI, “Profesorul de Mens sana in Corpore sano”, aşa cum l-am definit pe Cristian Mărgărit, va vorbi despre sănătatea trupului prin mişcare – sport, întreţinere zilnică, natura şi menţinerea fizică. Pregătiţi-vă întrebările, multe şi bune, fiindcă, aţi văzut, Cristi e un combatant de cursă lungă!

DUMINICĂ, o noutate – pornind de la exemplul Simonei Stoicescu, vom găzdui în fiecare seară de duminică o persoană cu idei originale. Un fel de “Special Guest Star”. Fie că va fi vorba de un comentator al site-ului, fie de cineva din afară, acesta ne va prezenta teme care să ne pună pe gânduri dar va şi răspunde tirului de întrebări pe care le stârnesc, de obicei, ideile mai… deosebite. Aştept propunerile voastre în legătură cu acest invitat… special.

Iată deci că am reuşit să acoperim aproape toate zilele săptămânii – una o lăsăm pentru odihnă, aşa cum e normal – dar evident, totul se poate îmbunătăţi. Aştept deci idei, materiale, propuneri etc.
Oricum, echipa noastră se măreşte, voi vorbi în curând despre acest fapt extraodinar, sper într-o construcţie frumoasă, serioasă şi care să aducă un plus de spirit şi cultură. Şi sper să mă pot reapuca de scris!…

Vă doresc o săptămână plină de împliniri!

12 Responses »

 1. Buna seara. Ar fi extraordinar sa avem o arhiva de inregistrari cu Supranatural TV, pentru a mentine si a actualiza fluxul de informatii pe care il primim prin intermediul vostru. Va multumesc anticipat.

 2. Interesant ca tocmai Sambata a ramas ziua libera. :) Nu, nu sunt paranoica, cred ca inteleg motivele, dar oricum, interesanta coincidenta… 😀

 3. urmarind discutia de pe chat,aseara,domnul Oreste a facut o remarca[in treacat]la adresa Mariei Magdalena,asociind-o integrarii Lilithului,acceptarii si reconcilierii cu acest aspect al energiei feminine [daca am inteles bine].Credeti ca ar putea fi dezvoltat acest subiect?

 4. Buna Tuturor,

  am primit o “slujba” si cerere de la cineva, si as dori sa reusesc sa o prezint cum cred eu de cuviinta.
  asa am dat de acest site.
  unde as putea vedea si eu conversatiile.?
  sunt local la Budapesta, nascuta la Baia Mare.
  Se poate Oreste sa te intilnesc personal ? cum se poate aceasta?
  banuiesc ca trebuie sa merg la Bucuresti :)
  Pace si binecuvintare!

 5. ,abia astept urmatoarele articole scrise de dumneavoastra domnule Dragos Dumitriu,cel putin pe mine m-au stimulat foarte mult pt. ca sunt mai mult decat interesante.

 6. Buna ziua
  Am putea gasi si viziona emisiunile pe net?
  Locuiesc in Germania insa as dori sa pot urmari emisiunile dvs.
  Multumesc anticipat!

 7. Extrem de interesante informatiile postate, va admir si va respect mult pentru cunoasterea dobandita si pentru modalitatea prin care intelegeti sa o impartasiti si celor din jur . Nu am reusit sa inteleg cum pot urmari Supranatural TV. Multumesc anticipat pentru lamuriri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *