2012, acum

2012, acum
2012, acum

Conştiinţa Transformării în 2012. Acesta este numele generic al unei mari întâlniri la care vă invită Horia Ţurcanu şi Elena Francisc  pe toţi exploratorii conştiinţei aflaţi în Călătoria Inimii.Vom discuta despre acest subiect fascinant din perspectiva experienţelor noastre şi vom lucra experienţial cu respiraţia conştientă. Evenimentul va avea loc pe 13 decembrie 2011, la UnaGaleria în strada Budişteanu 10, orele 18. Va fi ultima şi cea mai spectaculoasă dintre întâlnirile Călătoriei Inimii din acest an. Şi nu uitaţi, Călătoria Inimii este călătoria Sinelui aflat în experienţa încarnării. Să facem din aceasta o experienţă conştientă!

 Nu mai avem nimic de aşteptat. Energia anului 2012 este aici, prezentă, experimentabilă în orice moment al vieţii noastre. Marea transformare de conştiinţă a umanităţii se întâmplă în vreme ce noi continuăm să fim pierduţi în căutare. Această transformare implică recunoaşterea şi trăirea adevăratei noastre naturi, de fiinţe umane şi transcendente în acelaşi timp. Nu este nevoie de nici o condiţie pe care s-o îndeplinim, nu este nevoie de guru, de învăţători şi nici de metode speciale pentru a ne racorda la acest nivel de conştiinţă. Este nevoie doar de a înceta să mai căutăm în exterior, de a ne opri o clipă şi de a simţi în interior. În schimb, ignorarea acestor transformări de conştiinţă conduce la accentuarea crizei psiho-spirituale de transformare până în momentul unei „ruperi” înterioare. Singura „practică spirituală” posibilă este trăirea fiecărei clipe în mod conştient, căci aceasta conduce la dezvăluirea adevărului despre noi înşine.

Mai multe detalii:

6 Responses »

  1. Exista o varsta,sa zicem:intre 14 si 31 de ani cand orice tanar poate depasi conditia umana,orice tanar poate trai un mit,orice tanar se poate sacrifica pentru tara lui,pentru fericire.Ne iubim prea mult pe noi insine pentru a adera la acest mit.Eu l-am trait,de fapt ,am trait mai multe experinte metafizice pe care le pot numi mituri.Este vechiul basm romanesc:”Tinerete fara batranete si viata fara de moarte”.Am intrat pe alte taramuri,am intrat pe taramurile Spiritului Universal,fiindca am ajuns sa ma cunosc pe mine insumi,mi-am cautat singur fericirea.Nu din carti,ci din mine insumi.Acolo am gasit taramuri necunoscute,acolo am gasit Paradisul.Experintele metafizice pe care la-am trait eu sunt dintre cele mai frumoase din cate exista:sunt miturile Paradisului,pe care orice fiinta le cauta,este originea mortii,a cunoasterii ei,a cunoasterii Asolutului,si-a cunoasterii Spiritului Universal.De ce in tinerete nu aderam la acest mit?Pentru ca in tinerete ne mintim pe noi insine,nu suntem sinceri ce propia constiinta,pentru ca ,inca nu am invatat sa suferim.A invata sa suferi inseamna a invata sa ierti,iertand ajungi sa te cunosti pe tine insuti,sa-ti cunosti limitele.De ce in suferinta ne trec prin minte ganduri negre?Pentru ca suferinta iti da imboldul de-a urca in sufletul tau,cautand o speranta in ceva si acel ceva este Absolutul.Fara sa vrem il cautam pe Dumnezeu,de-abia atunci simtim ca ceva se rupe in noi,acea ruptura este cautarea sinceritatii,punandu-ne tot felul de intrebari:De ce e omul sincer cand sufera?Pentru ca sinceritatea este Dumnezeul din noi,mnologand la nesfarsit cu Eul nostru,cand,de fapt,noi monologam cu Dumnezeu.Da,pentru ca Dumnezeu este Absolutul din noi.Din cartea “Pe culmile fericirii”

  2. Vaatenen
    Am avut ocazia sa fiu prezent la o serata unde am fost invitat, printre altele sa particip la modul activ la opiesa de teatru. Eu cit si cei prezenti faceam parte din scenariu, Cei prezenti au venit din placerea de a savura o bautura, o tigare, o cafea si o discutie ce toti o doreau elevata. Nimeni nu banuia ca scenariul piesei nu era decit un joc al simturilor induse. fiecare participind la un mod indirect si in deplin acord cu regizorul si scenograful. Piesa parea ca rupta dintr-un un cotidian Cu uimire pentru unii si placere in cazul meu am constatat ca eram invitati la sfirsitul piesei sa o jucam din nou de catre “politisti”. Regizorul cit si scenograful refuzind modul cum au decurs lucrurile.
    Vaatenen

  3. Renastere spirituala e de mult timp..nu incepe si nici nu se termina in 2012…si nici n-are legatura cu calendarele mayase sau tibetane..tine de interiorul, de trezirea fiecaruia..Unii s-au “trezit” in anii ’50, in anii ’60 n-au asteptat 2012 sa li se dea voie in cautarea spirituala…IN 1999 ” marele Rege al Terorii” pe care l anunta Nostradamus s-a dovedit a fi Eclipsa Totala de Soare din jumatatea acelui an..citi nu-si facusera planuri ptr Apocalipsa sau alte scenarii..Din cite tin minte romanul Vlaicu Ionescu a anuntat atunci Eclipsa din catrenele prost decriptate..sau oricum prost scrise…se vbeste de Nostardamus dar de altii care au vazut de mii de ori mai clar ca el nu se spune mai nimic…

  4. David Icke a scris despre ” Vibratiile Adevarului” in 1990 anuntind ceea ce unii de-abia cred ca descopera acum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *