Cronica… Urărilor de Sărbători

Cronica… Urărilor de Sărbători
Cronica… Urărilor de Sărbători

Casa aceasta este a noastră, deci să ne bucurăm cu toţii sau să trăim cu acuitate momentele de spiritualitate. Mai mulţi dintre cei care m-au ajutat să realizez această lucrare au dorit să exprime câteva gânduri şi urări cu ocazia Sărbătorilor. Lista rămâne deschisă pentru toţi prietenii Cronicii Supranaturalului.

 

“La început era Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor. Lumina luminează în întuneric şi întunericul n-a biruit-o”
Sărbători cu îngăduinţă, zâmbet şi bucurie. Clopotele interioare ne cheamă la Trezire!

Oreste TEODORESCU

 

Din toată inima, vă trimit  fiecăruia Suflare de Hristos şi aripi de îngeri să vă îndeplinească dorinţele şi să vă lumineze calea, să vă poarte cu bucurie şi fericire spre noi şi nesperate orizonturi!

Simona STOICESCU

 

Sărbători fericite, un Crăciun minunat şi un An Nou împlinit vă doresc! Să aveţi în inimă lumină, pace şi bucurie, înţelepciune şi toleranţă, să împărţiţi cu cei din jur din preaplinul sufletelor voastre frumoase şi să vă bucuraţi de ceea ce v-a fost trimis!  Fie ca Spiritul Crăciunului să vă aducă tot ce aveţi nevoie şi să vă binecuvânteze! Cadoul meu pentru voi este o recomandare de film, A CHRISTMAS CAROL , 2009.

ELiS D.

 

… Cândva, Iubirea a luat formă… S-a născut pentru noi… fiecare secundă în braţele Iubirii e eternă şi sublimă… vă doresc , din suflet, să trăiţi continuu sentimentul de împlinire, iertare, dăruire şi… Iubire. Un Crăciun fericit, tuturor!

Şi ţie, Dragoş… îţi mulţumesc! Ştiu că trebuia să ajung aici… am învăţat câte ceva… Îţi doresc să fii fericit iar Crăciunul acesta… special să-ţi aducă… iubire şi strălucire!  

 Joanna

 

Marea Lojă Simbolică Română are bucuria şi onoarea de a ura cititorilor şi simpatizanţilor Cronicii Supranaturalului (între care suntem şi noi, membrii M:.L:.S:.R:.), dar şi amfitrionului acesteia, distinsul şi eruditul Dragoş Dumitriu, ca acum, la vremea Solstiţiului de Iarnă – când se spune că din centrul Pământului încep să radieze, învăluindu-ne, vibraţiile Vieţii, Luminii şi Iubirii – şi noi, la rându-ne, să găsim în noi Înţelepciunea, Iubirea şi Adevărul care să ne călăuzească paşii în anul ce vine.

Fie ca Soarele, dătătorul de viaţă, simbolul Luminii, să ne stea deasupra în drumul către pace, către bunăvoinţă între oameni, prin cunoaştere şi căutarea Luminii, pe calea Adevărului şi a Vieţii.

Un An Luminos!

Bogdan GAMALEŢ şi Vlad DIACONESCU

 

Dacă’i vorba să vă doresc ceva în noul an, nu vă doresc nimic din ceea ce nu-mi doresc şi mie: Inspiraţie şi iubire pentru suflet. Virtute şi sănătate pentru trup. Credinţă pentru… totul. Din gânduri bune, tot mai bune să vă răsară în noul an. Şi din stropi de bucurie, un torent de fericire să vă ude năzdrăvan.

Ciprian BOJAN

Crăciunul, prin divina sa semnificaţie, Crăciunul, acestă mare poartă către Divin, depăşeşte starea spirituală normală – este un moment în care cu adevărat toţi devenim mai buni, în toate sensurile minţii şi sufletului. Urarea mea este ca formidabila încărcătură pe care o primiţi în aceste zile sacre – o simţiţi şi poate o şi înţelegeţi – să o păstraţi cât mai mult, poate până la Naşterea viitoare. De fapt, cu toţi ne naştem în Har de Crăciun, în sensul că primim un nou Har prin Crăciun – Creationem, Creaţie, cum adevărat se spunea în latină. Creatorul nu ne cere decât să nu pierdem, să nu risipim acest Har… Aceasta ne doresc tuturora!

Dragoş DUMITRIU

 

Cam ca la premiile Oscar…

Doresc să le mulţumesc şi tuturor celor care au făcut posibilă materializarea  ideilor noastre: Mirela Albu – directorul Antenei 2, gazda Codului lui Oreste; Cristina Cileacu – producătorul emisiunii; Jean Blagoi şi Laura Ghiţă – cei care aduc un plus de artă manifestărilor noastre prin filmările şi editările video; Ion Mincu – Lobo şi Marian Nedelcu, cei care au realizat fotoreportajele la evenimente; Ovidiu Iane – preşedinte al grupului INDACO, cel care ne-a susţinut material conferinţele; prietenilor care ne-au promovat – în special Mihai Morar, realizatorul emisiunii de mare success “Răi da’ buni”, dar şi distinsei sale asistente Marina Dina, realizatorilor tv Mihai Gâdea şi Cristian Brancu care i-au permis lui Oreste să promoveze conferinţele; doamnei Anca Duliu – director al U.P. Dalles, partenerul nostru tradiţional pentru evenimente; ziaristului Boris Velimirovici care ne-a promovat site-ul prin mijloacele sale on line; în fine, tuturor acelora care, păstrându-şi anonimatul, ne-au promovat şi ne-au susţinut. Tuturor le mulţumim şi le suntem recunoscători!

Închei lista recunoştinţei cu răbdătoarea mea soţie, Roberta, supranumită “Buffy, spaima Supranaturalului”, datorită modului aproape calm cu care mi-a suportat nu numai nopţile pierdute la studiu dar mai ales lungile şi zgomotoasele  intervenţii nocturne pe canalul video. Ei îi datorez mai mult decât pot spune în cuvinte…

La Mulţi Ani tuturor!

13 Responses »

  1. zile faste tuturor,credinta si iubire,anul care vine sa ne aduca cunoastere de sine[stim cat e de greu]pentru a accede la cunoasterea inalta si profunda…va multumesc ca existati

  2. Suntem toti legati printr-un fir tainic,orcat de departe am merge ne intoarcem cu dor sa vedem ce s-a mai scris si ce s-a mai intamplat la Cronica Supranaturalului.Invatam unul de la altul si asa crestem.Va doresc tuturor un an bun,sanatate,iubire in inimi,sa ne bucuram de tot ceea ce facem si sa lasam motiv de a fi pomeniti mult timp dupa ce nu mai suntem pe acest pamant!Va imbratisez si va doresc un an 2012 minunat in ciuda previziunilor alarmiste ale unora.Sa nu uitam ca gandurile noastre pot crea realitati,deci sa alegem sa nu ne temem de incercarile si provocarile pe care ni le pune inainte viata.Dupa ce trecem prin ele suntem mai bogati si multumitit ca le-am trecut cu folos.LA MULTI ANI!!!

  3. Un nou an fericit plin de iubire,multa sanatate si de ce nu prosperitate.Va multumim
    domnule ORESTE TEODORESCU pentru luminarea mintllor prin emisiunile si cartile
    dumneavoastra.

  4. Un an nou cu sanatate , in care sa vi se implineasca toate gandurile care va sunt de folos . Ii multumesc doamnei Buffy , si o rog sa aibe , in continuare, ingaduinta pentru noi. La multi ani.

  5. Care mai de care urari,cat mai complexe si metaforice,cu un drum precis,sa ti ajunga la inima!poate k “sedea” bn si o urare simpla,specifica folclorului,a taranului care saruta glia la rasarit,si o binecuvanteaza la apus!Dragos a incheiat monumental,(in stil basescian )cu salve aduse sotiei,ceea ce e superb,sa fim umani!si noi cei de pe chat ii multumim distinsei doamne pt rabdarea si toleranta aratata.Urarea mea pt toti,e sa vibreze mai “violent” in 2012 !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *