Duminică, 19 februarie, Workshop cu tema “Regresia hipnotică şi aspecte ale reîncarnării”

Duminică, 19 februarie, Workshop cu tema “Regresia hipnotică şi aspecte ale reîncarnării”
Duminică, 19 februarie, Workshop cu tema “Regresia hipnotică şi aspecte ale reîncarnării”

Workshopul va fi partea practică a conferinţei din 26 februarie – aceasta însemnând că lucrările şi experimentele ce se vor realiza pe 19, la Workshop, vor fi filmate şi preyentate de câţiva dintre participanţi în cadrul marii coferinţe de la Dalles.

Evident, Workshopul va avea şi o parte teoretică, prezentată de psihologul Ciprian Bojan, vizînd anumite aspecte, mai puţin cunoscute şi mediatizate ale regresiei.

Partea practica va fi condusă de doamna Simona Ioniţă – şi va cuprinde relaxare, meditaţie, hipnoză şi regresie.

La Workshop vor participa şi alte persoane pe care i-aţi cunoscut prin intermediul Cronicii Supranaturalului.

 

Alte date:

–          locaţia Workshop-ului: bd. Magheru 7, scara 1, etaj 3, apartament 1 (aici aveţi un link pentru hartă http://orangepen.wordpress.com/orange-pen-contact/)

–          durata: 11.00 – 17.00, cu o pauză de masă de cca 30 minute (se poate comanda în sistem catering, apa plată şi minerală, ceai şi cafea fiind puse la dispoziţie de noi)

–          taxa de participare este de 40 RON de persoană

–          există doar 30 de locuri, aşa încât este necesară rezervarea

–          Rezervarea se face pe site – ca şi comentariu la acest anunţ – sau pe Facebook la anunţul plasat acolo. Sunt valabile şi rezervările făcute anterior la alte rubrici.

–          Perioada pentru rezervări se termină sâmbătă, la ora 16.00, când voi publica lista celor ce vor participa la Workshop.

 

Vă aşteptăm cu drag!

14 Responses »

 1. Va rog din toata inima mea sa mi rezervati si mie un loc daca se poate 2.
  Astept cu interes raspunsul dvs.
  Multumesc mult,
  Flavia

 2. Sunt interesata de acest Workshop din 19 februarie, doresc sa particip. as dori sa aflu unde se poate achita taxa de participare. Sunt profesoara de limba romana şi vă urmăresc cu mult drag.

 3. Va asteptam cu mare drag si nerabdare si pe la Constanta…orasul e f mare si cred ca sunt si pe aici multi doritori de asemenea WorkShop-uri..Avem nevoi de dvs si pe aici…Mult succes in ceea ce faceti.Cu drag.. Miruna

 4. Imi exprim si eu dorinta de a participa la acest Workshop ,sunt foarte interesata de aspectele reincarnarii, sper sa fiu si eu printre participanti.
  va multumesc

 5. Buna seara!
  Ma bucur foarte mult ca organizati acest workshop si imi doresc sa particip.
  Este mare nevoie de voi, sa aveti reusita in tot ceea ce vreti sa realizati!
  Laura

 6. Imi exprim dorinta de a participa la Workshopul din 19 februarie si as dori sa imi rezervati , daca se poate, 2 locuri. Va multumesc!

 7. este extraordinar ca faceti asemenea lucruri. totusi as vrea sa stiu daca regresia hipnotica este facuta dupa metoda d-nei Dolores Cannon sau nu? Este singura metoda de regresie in care am deocamdata incredere. Nivelurile superficiale ale hipnozei duc la o interferenta a constientului in informatiile subconstientului si deci la o alterare a informatiei obtinute. D-na Dolores si discipolii ei sunt singurii in lume capabili de regresii veridice, fara interferente si fara consecinte pt. corpul vehicul al pacientului. Va multumesc!

 8. Cred ca hipnoza rezolva multe probleme si ne scapa de piedicile care stau in fata realizarii si implinirii menirii noastre. Poate ca ne-am nascut intr-un loc si timp nepotrivit, intr-o familie care ne face rau si cu o “zestre” karmica care atrage factori nefavorabili, dusmani si pierderi. Reincarnarea, de bun augur, si ca rezultat al eforturilor intreprinse de-a lungul vietii noastre, poate reprezenta o speranta intr-o viata mai buna si mai placuta, in progres.

 9. Si eu am nevoie de o sedinta (cel putin) de hipnoza, pentru ca am suferit niste traume care ma impiedica sa ma angajez, cu toate ca am absolvit multe cursuri. Poate mi se trage si de la lipsa de organizare si educare “de acasa”, ori de la stilul neadecvat ce mi l-am format in timp. Imi trebuiesc raspunsuri ca sa cunosc adevarul care ma elibereaza.

 10. Inca din vechi timpuri , in – Cartea tibetana a mortilor – se povestea despre reincarnare iar in textele vedice “Katha Upanisad” si ” Bhagavad -Gita”erau bine explicate principiile reincarnarii.
  Cu toate ca legea karmei este implacabila , exista posibilitatea de a ne elibera de ciclul ei prin atingerea unui inalt nivel de evolutie si desavarsire spirituala constientizand Eul superior , profund. Multi oameni luminati -Victor Hugo, Tolstoi, Balzac ,Goethe,Lamartine,Gauguin,Jack London, Karl Jung,Edgar Cayce si multi altii, au crezut cu tarie in realitatea reincarnarii iar anumite miscari ezoterice si-au fundamentat doctrina pe acest principiu.
  Sub diferite denumiri sub care a fost cunoscuta de-a lungul timpului -metempsihoza , transmigrare – , reincarnarea ramane marea redescoperire a timpurilor noastre .

  “Lucrurile pe care le-am facut in trecut , le facem in continuare , in mintea noastra ‘ -Dave Elman –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *