Conferinţa din 26 februarie – Moştenirea hindusă

Conferinţa din 26 februarie – Moştenirea hindusă
Conferinţa din 26 februarie – Moştenirea hindusă

De la Dumnezeul ascuns, Karma şi Yoga, la  reîncarnare

O nouă conferinţă, o nouă provocare! Chiar cea mai mare provocare! Aceasta pentru că spaţiul spiritual hindus a fost şi este cea mai importantă poartă a umanităţii către zonele ascunse, nebănuite, ale divinului, ale mentalului, dar şi ale sufletului.

A aborda într-o singură conferinţă întreaga moştenire hindusă este imposibil. Aici începe totul – de la idei la scriere, de la filosofie la religii, de la iniţierea sexuală la astrologie, de la istorie la cuantică şi până la… relatările despre extratereştrii!

Încerc să construiesc conferinţele după două principii – seriozitate şi noutate. De aceea, la actuala conferinţă vom prezenta cel puţin trei noutăţi, argumentate ştiinţific, care ar putea revoluţiona cunoaşterea. Unul dintre aspecte se referă la istorie, al doilea la înalta divinitate iar al treilea la originea limbilor moderne.

Tot în cadrul conferinţei vom prezenta un exemplu practic, de regresie hipnotică, o metodă de pătrundere în misterul vieţilor anterioare, al reîncarnării.

Participarea este deosebită – şi va fi o surpriză pe care o păstrez pentru ziua de vineri.

 

Până atunci vă prezint datele tehnice pentru a putea face rezervările:

 

–         conferinţa va avea loc duminică, 26 februarie, la ora 14.00 – cu rugămintea de a veni ceva mai devreme

–         locul de desfăşurare va fi sala Dalles de pe bulevardul Magheru

–         durata: 14.00 – 18.00

–         rezervările se fac prin comentarii la acest articol

–         rezervările vor fi marcate cu bilete şi plasate în partea din faţă a sălii de jos

–         costul biletului de intrare este de 10 lei

 

Cu alte detalii voi reveni zilele viitoare.

78 Responses »

  • Doresc sa rezerv doua bilete pentru conferinta de astazi pe numele Elena Iordan-Constantinescu! Va multumesc!

 1. Consider ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, oameni ca voi. Va fi prima conferinta la care particip. Va multumesc.

 2. Am fost la proba practica intamplator, daca stiam tema dinainte, puteam sa vin cu bunicul meu intrupat pe care l-am intalnit in aceasta viata tot in spatiul Romaniei. Verificarea informatiilor a fost facuta prin recunoasterea casei in care a trait. de fapt reintalnirea a fost posibila din cauza tatalui meu care timp de doua luni repeta szilnic,,sa reinvie tata sa vada ce modificari am facut la casa”. Cred in reintrupare.Nela Dinu.

 3. Particip la a treia conferinta , marturisesc ca de fiecare data am avut de invatat
  Pentru aceasta conferinta va rog 2 locuri
  Va multumesc

 4. nu am participat niciodata la o conferinta cu tema spirituala, va urmaresc cu interes deceva timp, as dorii sa stiu daca spiritele se pot reincarna si in om si animal. va multumesc si abea astept sa particip si eu la conferinta

 5. Cine vor fi Conferentiarii? Evident, cu exceptia dumneavoastra si a Dlui Oreste, pentru ca sper nu ne veti priva de placerea de a va asculta.

  As dori totodata si doua rezervari, pentru mine si Egiptiana :)

 6. Felicitari si multumiri pentru interesantele emisiuni tv . As dori , daca se poate , sa rezerv un loc la conferinta din 26 februarie . Multumesc din suflet . Gabi P

 7. as dori 2 locuri la conferinta. va multumesc mult, faceti o treaba extraordinara, abia astept sa vina sfarsitul lunii sa vin la conferintele dvs!

 8. Multumesc mult pentru toata informatia pe care ne-o transmiteti si imi doresc mult sa vin
  la aceasta conferinta.

 9. Vă urmăresc cu mult drag emisiunile şi apariţiile, sunt interesată de spiritualitate în mod deosebit şi aş dori să paricip la această conferinţă de duminică, rezervând un loc.

  Vă mulţumesc,

  Mariana Palade, Bucureşti

 10. ma intereseaza tot ce tine de spiritualitate si sa evoluez spiritual, de acceea imi doresc sa particip la aceasta conferinta;toate emisiunile lui Oreste mi-au adus ceva de invatat si m-au mai luminat un pic
  va rog sa imi rezervati si mie un loc
  multumesc

 11. e minunat ce faceti pentru noi, nu scap nici un prilej de a va asculta, in emisiunu sau conferinte
  sunt recunoscatoare
  as dori 3 rezervari
  multumesc

 12. 1 loc, Multumesc.. ( si daca ramane timp, poate ne linistiti si despre 2012, macar de data asta, ca doar “d-aia am venit aicia”:)) … )

 13. Buna ziua,
  Mi-am dorit intotdeauna sa particip la o conferinta de genul acesta ,de aceia nu doresc sa pierd aceasta oportunitate pentru care doresc sa rezerv doua locuri pentru conferinta de duminica.
  Multumesc anticipat.

 14. Cat de adevarat este faptul ca exista o legatura intre religia hindusa si religia vechilor getodaci?
  As dori si eu o rezervare daca mai sunt locuri.

 15. Buna seara ! Doresc sa imi rezerv si eu dreptul de a participa la aceasta conferinta. Multumesc anticipat

 16. Buna ziua,de la un Dumnezeu in care am fost invatati sa credem la o conferinta despre Dumnezeul ascuns,interesant mai ales daca la mijloc isi vor gasi loc si ideile care n-au fost spuse niciodata.Foarte tare! :)

 17. Buna seara, acum am aflat despre aceasta conferinta cu ocazia anuntului facut de Oreste in emisiunea sa. As dori sa rezerv un loc.
  multumesc foarte frumos,
  Toate bune,
  I

 18. Seara buna, as fi deosebit de incantat sa particip la un astfel de4 eveniment, si as dori sa fac o rezervare . Va multumesc :-)

 19. Buna ziua, Domnule Dragos Dumitru, sunt o tanara de 21 de ani, si sunt pasionata in mod deosebit de cultura si civilizatia indiana, dar si de supranatural. De aceea am apelat la cunostiintele d-voastra, pentru a-mi oferi, daca doriti o anumita bibliografie in legatura cu acestea. Va multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *