Noutăți în Cronica Supranaturalului: Cronica… radiofonică

Noutăți în Cronica Supranaturalului: Cronica… radiofonică

Începând de luni, 4 iulie, am adăugat și o variantă audio a articolelor. La sfârșitul fiecărui articol veți găsi un buton care, odată apăsat, deschide un fișier audio care conține articolul respectiv – interpretat în stil de teatru radiofonic și acompaniat de piese muzicale. O metodă mult mai plăcută de a urmari materialele Cronicii Supranaturalului.

Această importantă îmbunătățire a site-ului este posibilă datorită eforturilor și talentului colaboratoarei noastre “Michelle – Flowerbomb”.

10 Responses »

 1. Suntem în data de 5 iulie şi… fie sunt eu prea nepricepută, fie încă nu este disponibil fişierul audio, fie m-am bucurat degeaba de înştiinţare. Ceva trebuie să fie. 😉
  Ciprian – admin: Sunt sigur că eşti pricepută, însă fişierul audio se regăseşte la finalul fiecărui articol care are şi o variantă audio. Nu toate textele publicate vor avea şi această variantă, pentru că nu toate au fost difuzate în cadrul emisiunii.

 2. Ufff! M-am bucurat degeaba. :((
  Credeam că, articolul-audio, va fi asemănător (cel puţin!!!) prezentărilor din pastilele pe care ni le prezentaţi la Codul lui Oreste. Este de neascultat, e un fel de “noapte bună copii” (nu vreau să supăr pe nimeni :) ).
  Probabil că nu veţi lua în seamă dezamăgirea mea (mioapă fiind, era o binecuvântare să beneficiez de articolele audio 😛 ) se poate schimba ceva? Nu trebuie să ne dovedească cât de bună interpretă este, doar să aibă dicţie. Fondul muzical, excelent!
  Ciprian – admin: Ca în orice alt aspect, părerile sunt împărţite. Spre exemplu, mie îmi plac aşa cum sunt şi n-aş crede că sunt şi singurul. Pe de altă parte, este de apreciat faptul că cineva depune un efort voluntar pentru a realiza acest lucru. Mie îmi este mai facil să ascult un articol în timp ce mă pot concentra şi la alte activităţi.

 3. “Mie îmi este mai facil să ascult un articol în timp ce mă pot concentra şi la alte activităţi.”
  Şi mie!Doar am precizat că-s cam mioapă. 😛
  Dacă n-ar fi “interpretată” ca o poveste pentru copii, ar fi (cu adevărat!) excelent.(Tocmai pentru că o face benevol, n-ar trebui schimbat sensul, mă gândesc. 😉 )
  Mulţumesc pentru răspuns. 😀
  (Cârcotaşă care sunt. 😛 )
  Ciprian -admin: Da, eşti cam cârcotaşă. :)

 4. Si mie imi place ca pune suflet si o incearca un talent usor actoricesc. E draguta si la voce si la preocupare.

 5. Krista, la care articole te referi? Si eu si Mihaela – Flowerbomb suntem interesati de pareri sincere, chiar daca sunt critice. Totdeauna e loc de mai bine. Oricum, in aceasta privinta noi incercam un experiment – si, crede-ma, nu e usor. Mai ales pentru Mihaela. Unele interpretari sunt mai “dramatizate”, altele – mai putin. Deci, rog precizari.

 6. “Cea de nenumit”-zeiţa vieţii şi a morţii. :)

  Altceva nu am avut curajul să ascult după introducerea articolelor-audio (ce idee minunată!!!) de teama de a nu da peste o altă “dramatizare” (îmi amintea de emisiunea radiofonică “noapte bună copii”, ca şi cum Mihaela ar fi vrut să nu mă sperie, să pot adormi liniştită.
  Drăguţ din partea ei>:d<.)Mulţumesc mult pentru interesul arătat "beneficiarei cârtitoare" care sunt. 😛
  Şi vă mulţumesc dumneavoastră, pentru toate câte ni le dezvăluiţi.

 7. I simply want to tell you that I am beginner to blogs and definitely enjoyed this web-site. Very likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely come with exceptional articles and reviews. Thanks for revealing your webpage.

 8. Altceva nu am avut curajul să ascult după introducerea articolelor-audio (ce idee minunată!!!) de teama de a nu da peste o altă “dramatizare” (îmi amintea de emisiunea radiofonică “noapte bună copii”, ca şi cum Mihaela ar fi vrut să nu mă sperie, să pot adormi liniştită.
  Drăguţ din partea ei>:d<.)Mulţumesc mult pentru interesul arătat "beneficiarei cârtitoare" care sunt. 😛
  Şi vă mulţumesc dumneavoastră, pentru toate câte ni le dezvăluiţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *