Episodul 9 al Cronicii Supranaturalului: Misterele Channelling-ului și puterea Sacroterapiei (conține înregistrarea emisiunii)

Episodul 9 al Cronicii Supranaturalului: Misterele Channelling-ului și puterea Sacroterapiei (conține înregistrarea emisiunii)
Episodul 9 al Cronicii Supranaturalului: Misterele Channelling-ului și puterea Sacroterapiei (conține înregistrarea emisiunii)

AfisO tematică inedită, două invitate de la care am încercat să aflu păreri oneste despre două domenii stranii și oarecum legate între ele. Aurora Sităruș este un terapeut cunoscut, Alina Kolmayer nu a apărut până acum în public cu darul său – clarviziunea. Practicante ale sacroterapiei dar și ale chanelling-ului, cele două doamne au încercat să mă convingă despre realitatea acestor fenomene misterioase. Dacă au reușit, veți vedea sâmbătă, de la 20.30, pe canalul 6 TV. Reluarea emisiunii – duminică, ora 22.30 și marți, ora 17.30.
TV6 emite pe RCS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA sau pe Internet – Clik pe imaginea alăturată pentru 6TV live. 

Chat live în timpul emisiunii pe http://cronicasupranaturalului.ro.

Pentru a urmări înregistrarea emisiunii accesați iconurile de mai jos:

Partea 1

Partea 2

 

2 Responses »

  1. Interesanta discutia cu cele doua initiate . Spre final d-na Aurora Sitarus spune ca “tibetanii aduc ofrande , tip sacrificii Divinitatii , pe cind noi crestinii renuntam in fav. Divinitatii…” ma intreb ce Divinitate accepta sacrificii ?! Poate nu cunosc eu concret termenul de ofranda…Daca respectivele ofrande constau in animale sacrificate atunci despre ce DIvinitate vorbesc tibetanii ? Se mai specifica ceva in emisiune mai rar intilnit si anume problemele de sanatate care apar in urma acordajelor datorita nepotrivirii vibrationale. Putini initiati au curajul sa recunoasca…

    • Ofranda este un gest de recunostinta pentru divinitatea care ti-a permis (sau te-a ajutat) sa-ti asiguri hrana – deci o parte din vanat sau din roade i se cuvin. Asa era interpretata initial, in epocile primitive. Ulterior, ideea rasplatirii bunavointei divine a luat diferite forme, pastrand insa caracterul de dorinta a solicitantului, a omului. Faptul ca existau ofrande periodice, acestea se legau tot de evenimente periodice legate de o divinitate – ploi, revarsari de ape, migratia marilor turme etc. Pe vremea aceea nu se facea diferenta intre ofranda de produse alimentare si cea de carne, de animal sacrificat – erau tot hrana asigurata prin bunavointa divinitatii. Tibetul este o imbinare a stravechilor culte samanico- animiste cu budismul – care patrunde acolo tarziu, abia prin secolul XII – XIII, dupa ce nordul Indiei este invadat si amenintat de mongoli. Dalai Lama este o denumire mongola. Ma bucur ca esti alaturi de noi, Mihai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *