Episodul 14 al Cronicii Supranaturalului: ”Istorii secrete, adevăruri ascunse” (conține înregistrarea emisiunii)

Episodul 14 al Cronicii Supranaturalului: ”Istorii secrete, adevăruri ascunse” (conține înregistrarea emisiunii)

Afis

Invitat: Horia Nestorescu – Bălcești

Organizațiile secrete există, se pare, de la apariția primelor comunități umane. Cred că nu există eveniment marcant al istoriei care să nu fi fost provocat – sau, cel puțin, influențat – de o congregație ascunsă privirilor celor mulți. Alături de istoricul și scriitorul Horia Nestorescu – Bălcești, probabil cea mai cunoscută figură a masoneriei române, încerc să analizez ipotezele existenței și influeței acestor organizații de-a lungul istoriei.
Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, la 20.30, reluarea fiind duminică, de la 22.30 la 00.30, și marți, de la 17.30 la 19.30.
6TV emite pe RCS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.

Pentru înregistrarea emisiunii, click pe foto de mai jos!

Partea 1

Partea 2

One Response »

  1. concret —orice om–orice grup–care cunoaste putin in domeniul manevrarii energiilor magneto electrice a planetei pamant ((chiar si enegii tip piramida)–, inclusiv manevrarea altor tipuri de energii ale cosmosului, poate lua legatura cu diferite entitati, bine intentionate, sau entitati rele..eu stan teodor cunoscator a pozitionarii sistemului energiilor in orice tip de constructie,naturala sau artificiala,- inclusiv piramide construita artificial sau natural –la orice ora pot folosi aceste energii ptr acapararea si dominarea si supunere a mintilor oamenilor fara credinta beton in DUMNEZEU, –DUMNEZEU CE ESTE MAI PRESUS DECAT ORICE FAPTURA….SI NEA LASAT NOUA OAMENILOR INDICATII ABSOLUT PRECISE PRIVITOR LA CALEA DE URMAT,, SI SA NU MAI CADEM PRADA MULTOR TIPURI DE EXTRATERESTRI,CE SE CONSIDERA ZEI, SI AU CERUT SACRIFICII UMANE IN NUMELE LOR–SI AU INFIINTAT OCULTE MONDIALE, CARE PRIN METODE MODERNE REALIZEAZA MARI SACRIFICII IN NUMELE LOR,COMBATAND SUTA LA SUTA CREDINTA SI CALEA DE URMAT DESCRISA CLAR PE INTELESUL ORICARUI OM, FOARTE CLAR EXPLICAT DE DUMNEZEU ,EXPLICAT CLAR SI DE CATRE FIINTELE SUPERIOARE IN SLUJBA LUI DUMNEZEU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *