Episodul 20 al Cronicii Supranaturalului: ”Kabbalah revelată” (conține înregistrarea emisiunii)

Episodul 20 al Cronicii Supranaturalului: ”Kabbalah revelată” (conține înregistrarea emisiunii)

afis”Kabbalah revelată” ar putea părea, la o primă ascultare, un amestec de idei banale, de truisme din zona ”iubirii” și a lui ”trebuie să simți, să trăiești ca să înțelegi”. Nimic din toate astea – e mesajul (re)transmis de un mare om de știință, dr. Michael Laitman, este calea ”revelată” un grup de oameni foarte inteligenți, culți, credincioși (în felul lor) – de fapt, dialecticieni ai divinului. Sub acest înțeles am hotărât să transmit acum emisiunea cu jurnalistul Daniel Meze, pentru că discuția cu acest tânăr înțelept – și atent proprietar al cuvintelor – nu seamănă cu altele ce s-au purtat pe această temă. Vă previn că nu e o emisiune care să te facă să visezi, ci să te apuci de lucru.
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la 21.00, pe canalul 6TV, și va fi reluată duminică, de la 22.30, și marți, de la 17.30. Miercuri, emisiunea va fi postată și pe site.  6TV emite pe RCS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.

Pentru înregistrarea emisiunii – click pe iconuri:

Partea 1

Partea 2

2 Responses »

  1. il legatura cu visele.. ce parere aveti despre ilie cioara ? avand in vedere ca in 2012 “the silence of the mind” a castigat “INTERNATIONAL BOOK AWARDS 2012 in the Poetry Inspirational”. primele lui carti au fost despre dedublare.. fenomen ce la practicat o lunga perioada de timp dar despre care se vb atat de putin. in afara tarii ilie cioara este comparat cu eckhart tolle, krishnamurti, theresa..

  2. Nu am cuvinte cu care sa pot descrie sentimentul pe care il am dupa vizionarea emisiunii. Este un impuls puternic pentru studiu. Multumesc pentru emisiune si va doresc mult succes in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *