Episodul 36 al Cronicii Supranaturalului: ”Locuri misterioase din România”

Episodul 36 al Cronicii Supranaturalului: ”Locuri misterioase din România”

afisÎn România există locuri stranii, cu trecut întunecat, învăluit în mister, pentru care nu există nici o explicație științifică. Locuri care uimesc, înspăimântă și fascinează de secole. Fiecare subiect al filmului își are originea în relătările unor martori oculari a caror integritate cu greu poate fi pusă la îndoială. Legendele împrăștie groaza – dar și interesul aproape obsesiv pentru deslușirea enigmaticului. Aceste istorii neelucidate fac din România una dintre cele mai uimitoare, paradoxale și fascinante zone ale lumii. Un tărâm în care insolitul se împletește cu realitatea într-o armonie irezistibilă…
Despre câteva dintre aceste fragmente ale necunoscutului de lângă noi veți putea afla din primul film documentar “Locuri Misterioase Din Romania”, ce îl are ca realizator și producător pe scriitorul Paul D. Adrian, coproducător fiind realizatorul emisiunii “Cronica Supranaturalului”, Dragoș Dumitriu. Premiata scriitoare Rodica Bretin este coautor al scenariului.

locuri

Aici – link pentru vizionarea filmului!

(site-ul scriitorului Paul D. Adrian – ”Esența Infinitului”)

Emisiunea ”Cronica Supranaturalului” va fi difuzată pe canalul 6TV – astăzi, sâmbătă, de la 20.30 și va fi reluată mâine, de la 22.30, și marți, de la 17.00. 6TV emite pe RCS-RDS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.

Pentru 6TV Live – click pe foto!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *