Episodul 39 al Cronicii Supranaturalului: ”Secretele medicinei vibraționale”

Episodul 39 al Cronicii Supranaturalului: ”Secretele medicinei vibraționale”

AfisCred că este cel mai complex episod al emisiunii, îmbinând cunoștințe profunde din medicina clasică, ipoteze complementare, fizică cuantică, matematici superioare și filozofie. Și asta nu datorită mie, ci celor doi invitați excepționali – dr. Mihaela Gheorghiu și dr. Traian Trandafir, cadre universitare la UMF Carol Davilla – ei bine, doi cercetători a căror cunoaștere și pasiune pentru cercetare m-a uimit. Dacă în prima parte a emisiunii am discutat mai mult despre om și misterele stării de sănătate, în partea a doua nu m-am putut abține să le cer părerea – argumentată – despre câteva subiecte tabu pentru un om de știință – ce se întâmplă după viață, transformare, spirit, existența sufletului și alte întrebări ale Căutătorului…

Sper că veți trece peste gradul de dificultate (uneori) crescut al teoriilor, pentru că, în final, vă asigur că veți rămâne încântați de un episod… de care, personal, aveam nevoie!

Emisiunea ”Cronica Supranaturalului” va fi difuzată pe canalul 6TV – astăzi, sâmbătă, de la 20.30 și va fi reluată mâine, de la 22.30, și marți, de la 17.00.

6TV emite pe RCS-RDS digital, Dolce Interactiv, INES, ACTA și pe internet – http://www.6tv.ro. Chat live pe site, în seara difuzării: http://cronicasupranaturalului.ro.

Pentru 6TV Live – click pe FOTO!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *