Planuri şi idei de viitor… supranatural

Planuri şi idei de viitor… supranatural

Vacanța se apropie de sfârșit, începe un nou sezon al Codului lui Oreste, evident și al Cronicii Supranaturalului – deci a sosit momentul să expun câteva din planurile noastre.

În primul rând emisiunea “Codul lui Oreste” – vă dau doar  o singură noutate – difuzarea se va face tot sâmbăta, dar ora de difuzare se va schimba – nu va mai fi la 21.30, ci mai târziu, probabil 22.45. Mie mi se pare o oră bună – mă refer la cei ca noi, fanii lui Oreste. E mai liniște, putem gândi mai relaxați la ceea ce se spune acolo… Despre subiecte, ei bine veți găsi date mai multe pe blogul Codul lui Oreste. Tot ce vă voi spune este că sunt multe subiecte care nu au fost abordate în sezonul anterior – budism, spiritism, oculta mondială, legende supranaturale, românești, msonerie ș.a.m.d.

Am hotărât împreună ca pastila “Cronica S” să aibă același subiect ca emisiunea, pe cât posibil, evident.

Conferințele, un punct de referință al grupului nostru, vor avea o periodicitate lunară. Prima va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, iar tema va fi “Visul, o realitate alternativă accesibilă oamenilor”. Vor fi patru conferențiari: Oreste, care va prezenta o viziune holistică asupra visului și conexiuni spirituale vis-realitate; Codrin Ștefănescu, cu o spectaculoasă colecție de documente și referințe medievale asupra unor evenimente influențate de vise; psihologul și realizatorul TV Anca Boalcă, o intervenție despre relația viselor  cu gândirea și modul de viată, în fine subsemnatul, despre ființele supranaturale care inluențează lumea onirică. Ca o surpriză pentru cei ce urmăresc site-ul, mai ale varianta audio, talentata noastră colaboratoare, Michelle “FlowerBomb” va avea o scurtă intervenție… spcifică și foarte interesantă. Prelegerile vor fi limitate ca timp, fiecare conferențiar va orbi circa 30 de minute, întrebarile urmând a fi puse la sfârșitul conferinței. Conferințele vor fi transmise în direct pe site – și vor putea fi vizionate și ulterior tot pe site.

Așa cum spuneam, conferințele vor avea loc deocamdată doar în București, dar, dacă există interes și se poate rezolva bine partea organizatorică, vom face și în alte orașe. Nu vă ascund că am avut discuții în acest sens pentru a organiza conferințe în Brașov, Pitești, Buzău și Constanța.

Încă un amanunt, tema conferinței mi-a fost sugerată de colaboratorul nostru “Metamorfoza Spirituală”. Acest fapt mă determină să lansez o provocare participanților la site, anume sugerarea unor subiecte, iar lunar vom alege una dintre ele ca temă principală a conferinței.

Întâlnirile lunare, le organiza imediat după conferință, iar alături de cei care au susținut prelegerile vor fi invitați cei mai activi și interesanți zece colaboratori ai site-ului. Mă gândesc, într-o ordine aleatorie, la Sanda, la Vaatenen, la Ophiucus, la Metamorfoza, la Mihai, la Carin, la Goldix, la Echinox, la Elis D, la Vali, La Zoli Z, la Alex și alții. Desigur, acum suntem abia la început, mai târziu, când vor fi mai mulți intervenienți activi, alegerea va fi mai dificilă.

Înâlnirile vor avea caracterul de dicuție liberă, la o cafea, fără temă deocamdată, doar cu scopul lărgirii cercului de persoane pasionate de domeniu – care merită susținute în căutarea lor.

În privința site-ului, în septembrie vor apărea câteva rubrici noi, pe care le voi expune în continuare:

–         Video chat, la început o emisiune de 90 de minute cu periodicitate săptămânală, în principiu joi seara, de la 21.00. Intenționez să am câțiva participanți permanenți, care să susțină subiecte pe domenii specifice – mă refer desigur la prietenii mei Oreste și Codrin Ștefănescu, la talentata psiholoagă Anca Boalcă, la distinsul cercetător al ocultului Gelu Voican Voiculescu, la cunoscutul realizator TV și inițiat Bogdan Gamaleț, la nonconformistul istoric Alex Mihai Stoenescu, la scriitoarea Ariana Havah, la oameni cu puteri extraodinare, la specialistul în NLP Ciprian Bojan și la mulți alții. În plus, așa cum am menționat mai sus,  voi transmite în direct conferințele noastre lunare. Ideea este de a mări frecvența acestor emisiuni și, cine știe, poate chiar transformarea într-un IP TV dedicat supranaturalului… Dar, să o luăm pe rând…

–         O nouă rubrică zilnică – ideea zilei, dedicată celor pasionați de înțelepciunea străveche sau de idei noi. Este un proiect la care țin mult, va fi ilustrat sugestiv – în fine, cred că va fi  o provocare la reflecție și un imbold la gândire creativă.

–         O altă rubrică zilnică se va referi, pe scurt, la descoperiri noi care au loc în diferite domenii – dar având legături cu supranaturalul și mitologia. Ce înseamnă asta: de la arheologie la fizica cuantică, de la noi studii de religie la descoperiri în biologie, de descoperiri astronomice la întâmplări paranormale sau mărturii despre supranatural…

–         Promisul fan-site pentru filmele tari care vizează supranaturalul… Din motive tehnice nu am reușit să-l pornesc în august, dar se va face în septembrie.

–         Rubrica de carte dedicată domeniului supranatural dar și celor conexe, rubrică pe care o vedeți afișată în partea de sus a paginii va începe să funcționeze tot în cursul lunii septembrie. Aici însă aștept o contribuție semnificativă din partea dvs întrucât recenziile se vor baza – și vor fi completate cu impresiile și comentariile dvs.

–         Subiectele mari, gen Lilith, sau supranaturalul românesc, vor avea paginile lor separate, iar conținutul acestora va fi pemanent suplimentat.

–         În fine veți observa pe site, tot din septembrie, mai multe elemente interesante, widget-uri și programe care vă pot fi utile și care au legătură cu domeniul.

 Trebuie să vă mai anunț că în toamna aceasta atât eu cât și Oreste vom edita câte o carte, lansarea făcându-se la BookFest – dar vom face lansări în mai multe orașe.

 Pe scurt, acestea sunt planurile de viitor apropiat și sper să le realizez în integralitate. Contează foarte mult participarea dvs, cu idei și comentarii, mai mult – o participare interactivă, mă refer și la Forum . De fapt acela este locul pentru dezbateri și discuții pe teme care nu au mare legatură cu articolul la care au fost atașate… ca și comentarii. Mă refer la pasionanta dezbatere din subsolul articolului despre înlocuirea zeiței Demetra cu sfântul Dimitrie – sau la cele atașate Fecioarei Maria. În plus, intervențiile de pe Forum sunt libere, nu trebuie să aștepte aprobarea mea – câteodată sunt în imposibilitate de a accesa internetul și, ați văzut, comentariile sunt publicate la ceva timp după transmitere. Pe forum nu s-ar mai întâmpla asta.

Închei cu mărturisirea nerăbdării cu care aștept comentariile dvs la acest plan, la aceste propuneri…

32 Responses »

 1. @Dragos : foarte bine gandit totul, va felicit, imi pare tare bine ca in sfarsit cineva s-a gandit sa grupeze in jurul unui nucleu toate aceste teme. Mi-ar placea foarte tare sa am un job in acest domeniu, cred ca este minunat sa poti imbina utilul cu placutul. Spor la treaba!

 2. http://www.cafe80s.info/ aparent fara legatura cu articolul..dar la o lectura buna merge si o muzica pe masura…poate cel mai bun post de greatest hits-uri din europa..ideal e sa iesiti de pe pag. home..cafefm\senderplan ptr o ascultare 100% ok..pe prima pag e un mic bruiaj ceva..dupa care se aude perfect.

 3. eu personal astept sa atacam impreuna si celelalte figuri mari din mitologie,in rest numai bine,a..despre ce va fi cartea dumneavoastra?..ce subiect?

  Dragos Dumitriu: Va purta chiar titlul “Cronica Supranaturalului”, vor fi subiecte precum cele de pe site.

 4. D-le Dragos Dumitriu,felicitari pt. felul cum evolueaza acest site.Doresc sa stiu de la dumneavoastra daca veti raspunde intrebarilor venite si din partea celor care,nu au posibilitatea sa participe live la conferinte?

  Dragos Dumitriu: Da, daca reusim sa rezolvam cu coexiunea internet vom transmite direct in sistem videochat, deci vor putea fi pus si intrebari. Voi anunta la timp.

 5. Rugaminte pentru un viitor subiect: Trinitatea in religile lumii, Trinitataea din perspectiva psihologica.
  Prefer o implicare si o contributie a tutuor colaboratorilor dvs.
  Find un domeniu vast si foarte greu de acoperit vreau informatii de la mai multe specializari.
  Namaste

  P.S. – Sper sa fiti liantul care ne va tine impreuna.

 6. Buna, urmaresc de ceva timp desfasurarea evenimentelor derulate in scopul aprofundarii sferei spiritualului, in principal emisiunea domnului Oreste, cam de la inceputurile ei; pe dumneavoastra v-am descoperit mai recent, insa am un profund respect, interes si va incurajez in proiectul pe care il desfasurati. Va doresc sa aveti parte de o reala luminare a divinului, pentru a putea pune in scena gandurile, trairile si destainurile domeniului vietii adevarate, adica al spiritului. Toate cele bune

 7. Se pare ca vom avea parte de ceva deosebit dupa planurile pe care le-ati facut.Invitatii sunt unul si unul si promiteti o toamna bogata.Ora este putin cam tarzie dar nu este un impediment major.Sunt multe subiecte pe care mi le-as dori lamurite si am sa le sistematizez putin.Ma bucur ca vor fi din domenii diferite si chiar nu voiam sa ne plafonam pe subiectele pe care le-am avut pana acum desi sunt asa de complexe ca nu ne-ar ajunge toata toamna sa le studiem pe cateva dintre ele.Sa fim sanatosi,sa gasim fiecare propriile noastre surse si sa ne ajute Informatia sa ajungem la Cunoastere,cum foarte adevarat sustine ..Goldix.

 8. O descoperire/o deductie in fizica quantica & spiritualitate (aflate in tandem):”Simpla indreptare a atentiei catre o floare modifica la nivel quantic starea acelei flori!”
  Intrebarea (retorica) e : oare cate persoane sunt constiente de acest lucru cand privesc o floare?
  *un material succint despre cateva idei esentiale ( abordarea mea e usor artistico-meditativa ) :

  http://www.youtube.com/watch?v=1pbyR-N44qE

 9. Pt.flowerbomb…Aproape toate marile civilizatii stravechi aveau o relatie speciala cu Mama pamant si cu toate vietuitoarele pe care le considerau cohabitanti,chiar cand mergeau la vanatoare erau niste ritualuri speciale prin care isi justificau actul de agresiune ca fiind necesar supravietuirii.Nu omorau sute de animale ingradite care nu aveau nici o sansa sa se apere.Ce viteji si ce vanatori de soi sunt ei!In lumea satului la noi sunt traditii in care se cultiva cumpatarea si niciodata risipa de vieti.Bunica mea vorbea cu florile cand le uda,cu plantele din gradina cand le ingrijea si cu toate animalele din ograda.Toate aveau nume si cand aparea bunica comunicau de parca ii povesteau ce facusera pana atunci.Nimeni nu avea flori ca ea si femeile din sat veneau sa ia rasaduri de la ea sau ii aduceau ghivece sa rasadeasca ea plantele.Am invatat si noi dragostea asta si simt un atasament profund fata de lumea animalelor si a plantelor.Am trimis un protest impotriva obiceiului oribil al danezilor care au o sarbatoare anuala in care cu toata familia se insira pe plaja si unii in larg gonesc bietii delfini si-i ucid cu niste harpoane.Femeile si copiii asista pe plaja la acest macel si sunt toti foarte fericiti.Daca pe omul preistoric sau pe vanatorul motivat il inteleg ce sa inteleg eu care ma pretind om al secolului nostru despre aceasta oroare?.Bineanteles ca se va transmite aceasta traditie generatiei urmatoare ca doar de-aia aduc si copiii cu ei.Ce poate sa insemne asta?!Doamna Marioara Godeanu ne-a aratat un film facut de institutul in care a lucrat si cercetat multi ani in care era inregistrat plansul plantelor,stringurile lor,reactia la apropierea diferitelor persoane.Ne-a spus ceva incredibil pt. noi ca in momentul in care o planta este otravita isi intrerupe comunicarea cu celelalte plante ca sa nu le transmita informatia otravirii.Poate stiti mai multe despre asta.In basmele noastre sunt permanent convorbiri intre om si plante sau animale si omul chiar este indrumat si ajutat de ele.Totul decurge normal si nu se specifica faptul ca persoana respectiva ar avea aptitudini speciale,ca si cum totul ar fi firesc.Asa si cred ca era in vechime si cand omul a pierdut legatura cu natura a pierdut si aceste abilitati.Am inceput sa citesc materialele de pe blogul dvs. si imi place mult.Va doresc numai bine si astept cat mai multe informatii din acest domeniu.

 10. Pt Goldix..Foarte interesanta dezbatere dar cred ca nu se poate ajunge decat la presupuneri fara certitudini.Depinde de stadiul evolutiei fiecaruia,de interesul pt cunoastere sau poate numai pt. informatie.Si cei care au anumite abilitati le au in functie de interesul pt ceva anume si de capacitatile care le sunt daruite in functie de…..ca in povestea cu elefantul in care cineva il descrie ca fiind coada,altul urecheia,altul trompa.Nu stiu cat din ansamblu ne este dat si-l percepem si cat fragmente din acest ansamblu.Oricum merita discutat.

 11. Va multumesc pentru relatare,consider ca aceasta comunicare cu florile necesita multa sensibilitate din partea omului.Simt o placere incomensurabila cand remarc simbioza dintre stiinta si arta,dintre poezie si matematica,stiinta si religie,simbolism si destin,frumusete/gingasie/delicatete si tehnica,desi s-a incercat o separare a acestora.Acum zece ani am citit dintr-o carte despre Leonardo Da Vinci si pastrez in cufarul amintirilor o idee a sa,parafrazand:”Simt un obiect ca un artist si il analizez prin prisma unui om de stiinta.”Un lucru interesant mi s-a parut experienta anilor in care genialul Steve Jobs a urmat cursuri de caligrafie(ARTA de a scrie FRUMOS si lizibil) gratie carora calculatoarele actuale au o tipografie minunata;mai mult ,acesta a avut o revelatie in timpul proiectului primului computer Macintosh luand decizia in mod spontan de a se folosi de notiunile dobandite in redarea literelor.”A fost frumos, istoric, artistic, subtil într-un mod în care ştiinţa nu poate surprinde şi mi s-a părut fascinant.”ARS LONGA ,VITA BREVIS.(arta este lunga,viata este scurta,acesta fiind intr-o stare de sanatate foarte precara,dupa cum instiinteaza presa)
  Se pare ca aceasta fizica(quantica) se apropie,in pasi marunti poate si nesiguri( tinand cont de calculele probabiliste) de sufletul nostru.
  ps:Nu am blog,doar postez pe forum audiofile-urile,daca va referiti cumva la almeea.com,acesta este un site pe care l-am descoperit recent si din care ,asemenea unei albine,imi extrag nectarul;am foarte multe izvoare de inspiratie si de fiecare data le mentionez.Inca nu detin experienta,intuitia necesara sa compun,sa scriu,doar acumulez si trec prin filtrul artistic,muzica fiind pe post de aglutinant al informatiilor.Uneori ma gandesc daca nu cumva podul dintre Informatie si Cunoastere este chiar construit din sentimente,din trairi sufletesti ;nu degeaba se spune ca pentru a retine ceva e nevoie de o traire emotionala,de stimuli olfactivi(molecule odorante) care ,de fapt, activeaza centrul emotiilor(sa fi avut dreptate madame Coco Chanel cand declara ca :”O femeie fara parfum este o femeie fara viitor?” facand din nou referire la flori)
  Si ca sa pastrez aceasta atmosfera de parfum mistic(mai ales ca materialul precedent i-a amintit pe Jiddu Krishnamurti si David Bohm) postez un link catre o inregistrare(2minute si 12 secunde) realizata in alt context despre semnificatia metafizica a florii pentru inteleptul Krishnamurti:

  http://soundcloud.com/licoareamagica/iubirea-o-floare

 12. Pana nu se intoarce pamntul cu susl in jos si pana nu ajunge soarele unde trebuie Isus nu prea poate face nimic adica va poate aprinde focul vecinic in voi si deveniti divini. Eu ma opresc cu imultitul lumi adica cu nasterea toate duhurile vor parasi pamntul de unde a venit oameni vor primi un duh noi o forma mai frumosa o inaltime mai potrivita in timp de 4 ani fiecare o sa isi primesca ochii albastri parul de aur pielea alba ca zapada sidefat. Din partea nturii si a universului a fenomenului Isus mai trebuie sa vina sa ma intalneasca sa ne cunoastem si sa ne iubim sa mergem doar in vacanta peste tot pamantul. Desigur el are un pasaport si numele de Adrew Calman. In Romania mia promis ca ma va duce la toate denumirile de planete statiunele de la mareaneagra. Are si 5 miliarde de valuta emglezesti Un miliard mia pus pe cardul meu ma lasa sa vada cum o sa devin eu cu multi bani. Pe mine nu ma interesat niciodata bani dar sunt bucurosa ca el vrea sa imi deie asa de multi bani. Si am un an timp sa il cunosc bogat si frumos pe acel Isus. Ma mai uit si eu la emisiunele voastre poate ne invitati si pe noi sa vorbim la voi in emisiune desigur o sa vorbim amndoi limba romana. Eu am pasaport Olandez. viata vecinica

 13. Pt.flowerbomb..am ascultat inregistrarea si este frumos totul,cuvintele, coloana sonora si vocea.Ce frumos ar fi sa putem si noi darui iubire in jurul nostru intregii Creatii.Am cautat unde am citit ceva scris de dvs. si asa este am intrat pe Forum Ezoteric si acolo am citit. Adevarul este ca de cateva zile bune m-am ratacit in frumoasele articole din Goldix Blog,din “Dincolo de Orizont,Codul Omega si mai stiu eu unde m-am ratacit .Am vazut un documentar splendid ,cred ca pe NG.,nu stiu cum s-a numit dar era despre un grup de cercetatori care studiau comportamentul rechinilor.Ei incercau sa intre in contact cu ei fara sa poarte echipament de aparare si sa fie cat mai putin echipati. Una dintre cercetatoare,fiind inconjurata de doi rechini nu a mai avut timp sa se retraga si unul dintre ei s-a apropiat de ea.Povestea ca era asa de convinsa ca nu mai avea scapare ca a devenit foarte calma si astepta deznodamantul.Cand unul dintre ei a atins-o cu botul ea a intins mana si fara sa stie de ce, l-a mangaiat pe cap.El a incremenit si ea l-a mangaiat uluita de comportamentul lui.L-a mangaiat pe tot capul si el statea ca vrajit.Curios ca celalalt, care era cam nervos initial statea in spatele primului si astepta.A intins mana si l-a mangaiat si pe el si ..ce poti sa mai spui.De aici s-a nascut o intreaga tema de cercetare care a dezvaluit ca este foarte sensibil pe cap rechinul, si o afacere.Erau grupuri de turisti in custi care coborau in adanc sa asiste la acest spectacol si cred ca nu pe bani putini.S-au intamplat si accidente dar cred ca este ceva uluitor ce a trait acea femeie.A fost si alt film doc. tot pe NG,despre un cercetator pasionat de studierea balenelor.Avea peste 60-70 de ani si a avut un vis.Sa inoate alaturi de o pereche de balene in plin ocean.A pus pe vas o muzica splendida,a facut o rugaciune si cand au aparut balenele s-a aruncat in ocean.Arata filmarea si comentariul sau.Era gatuit de emotie si cele doua inotau alaturi de el.La un moment dat s-a apropiat de coada uneia si s-a agatat de ea,balena nu s-a retras,nu l-a lovit ci a indoit putin aripa.A fost asa de emotionat ca a exclamat..M-acceptat,dupa asta poti muri impacat!Cand a urcat pe vas nu putea sa-si revina de bucurie,era in extaz si eu il cred.Nu stiu cum as putea da de aceste filme ca mare placere mi-ar face sa le revad mai detasata ca daca nu eram cu sotul meu as fi crezut ca am visat.

 14. Pentru Sanda : la Sutu a inceput targul colectionarilor (stai de vorba cu Tanti Dida, cea care vinde Ii, costume populare,este fata’n’fata cu Marihuana), in muzeu vei vedea expozitia “Simfonie in bronz” , vis-a- vis vei asculta muzica de camera (dupaamiaza), pe Lipscani este targ si Festivalul Centrului Vechi. Ai ce face o zi intreaga :-). . Pe vitor voi posta evenimentele pe forum, dar acum nu am emailul tau si poate vrea si altcineva sa participe.
  Namaste

 15. Pt. Goldix…Multumesc pt informatie,cat tine?Vreau sa te intreb daca Goldix Blog este blogul tau.Daca da, iti multumesc pt. lumea minunata pe care am descoperit-o acolo si imi pare rau ca nu am timp suficient sa citesc cat as dori.O saptamana minunata tuturor!

 16. Pt.Goldix..multumesc,cat tine?Vreau sa te intreb daca Goldix Blog este blogul tau.L-am descoperit de curand si imi face mare placere sa citesc articolele lui.Imi pare rau ca este asa de masurat timpul si trebuie sa alegi mereu.O saptamana minunata tuturor!

 17. Ptr Sanda , s-a terminat Targul Colectionarilor ( tine 2 zile, Sambata-Duminica), in general este bine sa vii in ambele zile deoarece apar si dispar expozantii, a fost si pe Aviatorilor targ de antichitati, la Obor in fata primariei a fost targ mare cu 70 de expozanti. Expozitia “Simfonie in Bronz” din cadrul muzeului Sutu, o poti vizita in continuare. Ati recomand sa vezi sculpturile “Simfonia nr.1-8” , chiar daca si celelalte au farmecul lor. In materie de carti a fost saracie mare weekend-ul asta. Am “ratat” o gravura cu Arhanghelul Mihail saptamina trecuta (se intervenise pe fundalul ei si rama chiar daca era veche era de proasta calitate) iar acum nu a mai venit tipul care o avea. Am ramas intepenit in cartile existente acolo si nu am mai plecat in alta parte pina nu m-au smuls niste amici care achizitionasera “diverse”. Boala grea … cartile astea. :)
  Si … da Goldix Blog este al meu, insa nu prea scriu pe el datorita orelor la care ajung pe acasa (dupa cum vezi orele la care postez), iar tastatura mea este cam galagioasa. Postarea de mai sus in care te anunt de targ, este facuta de pe telefon – am oroare de scris pe telefon, chiar si de pe tableta. :) chiar acum sotia ma roaga sa nu mai scriu :)
  Namaste

 18. Am pierdut multe manifestari la care as fi dorit sa merg dar cat sunt eu de pragmatica sunt unele lucruri care nu mai suporta amanare si isi cer drepturile.Sper ca imi voi face mai mult timp si prioritatile vor fi altele.Toamna in special este bogata in evenimente si nu vreau sa le ratez.Patima cartilor este mare si sotul meu are aceeasi iubire pt. citit si este o mare bucurie sa comentam o carte,un articol,un film.Iti multumesc mult pt. ca ai facut efortul sa ma informezi si te rog daca nu iti este prea greu sa o mai faci.Multumesc.Am vazut o icoana impresionanta a Arh.Mihail,mare in Sf.Sofia.Pe pantec avea reprezentati doi ochi mari,nu am vazut niciodata o asemenea reprezentare.Cum era gravura pe care zici ca ai ratat-o?

 19. Domnule,Dragos Dumitriu,intamplator mi-a venit in gand urmatoarea ideie pt.urmatoarea conferinta:—-Moartea,dincolo de Pacatul Originar si aparente—-conferinta la care sa fie invitat si un reprezentant de baza al Bisericii Ortodoxe.Ma gandesc ca in formula asta ar putea fi posibila o dezbatere in limitele cerintelor publicului dar si in limitele bunului simt de care dispun cei initiaiti din cadrul diferitelor institutii.(daca esti patriarh,episcop,initiat,et c.pe o scena publica-societate democrata si capitalista-,)Banuiesc ca in asemenea situatii oamenii de dincolo de functia in cauza au si datoria morala,spirituala de a EXPRIMA SI PUBLIC MOTIVELE,INTENTIILE SI CREDINTA CE SE AFLA IN SPATELE ACELOR FUNCTII SAU STATUTURI SPIRITUALE.IS CURIOS CE FEL IL VOR CITA PE PETRE TUTEA…

 20. Spuneti-i domnului Oreste ca blogul atasat pe site Cararea Universului-al domnului DoruBem cred- ne viruseaza computerele..serios ..a fost un atac puternic cind l-am deschis…

  Dragos Dumitriu: I-am spus, sper sa se rezolve problema, gandirea lui Doru merita urmarita.

 21. Asta am spus , ca blogul atasat pe siteul domnului Oreste “Cararea Universului”….despre blogul lui Oreste numai de bine, super-articole ..istoria comprimata in citeva zeci de pagini.

 22. La categoria vise și conexiuni spirituale vis-realitate sper ca se vor atinge si cele mai “importante” vise – cele cu Arhanghelul Gabriel, un personaj FOARTE … ciudat.(nu gasesc alt termen acum)
  Daca pentru “vocea lui Dumnezeu” exista un arhanghel, pentru … partea vizuala o exista?,sau… poate este, dar nu’l stiu eu?
  “La inceput a fost Cuvintul … – (arhanghelul Gabriel?)”
  De ce acelasi “vestitor” a generat atitea credinte – religii?!?
  De ce exista atitia “intermediari”- ceresti, intre noi si Dumnezeu si nu ne sesizam, iar “aici” – pe pamint , ne revoltam? (inclusiv eu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *