(pagina in lucru!!!) ************** (pagina in lucru!!!) ***************** (pagina in lucru!!!) *****************(pagina in lucru!!!)

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan – medic neurolog, scriitordumitru-constantin-dulcan_d94589fcd33aa4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

george-litarczek-respectul-omului-fata-de-om-in-romania-nu-mai-exista-18422717Prof. univ. dr. George Litarczek – medic

Părintele anesteziei și terapiei intensive românești moderne, născut la Boston, in 1925, dintr-o famiie austriacă (sudetă), nepot al maestrului Carol Litarczek, gravorul vienez care a realizat ”Coroana de Fier” a regelui Carol I, și fiu al unei familii de medici.

”Eu sunt un fel de pasăre mai curioasă aşa. Eu zic că sunt două domenii: este domeniul material al Universului care este un domeniu cu care operează ştiinţa şi există transcendentul. Relaţiile dintre aceste două domenii se fac la noi în creier. E ca o interfaţă, ca la computer. Dacă iei Creatorul…Cine este Creatorul? Îi zice Dumnezeu..Dar în termeni materiali, este indescriptibil. Este atemporal, amaterial. (…) Dumnezeu seamănă cu ce suntem noi. Cum? Pur si simplu ca inteligenţă. Atributul lui Dumnezeu aplicat omului este inteligenţa, adică această capacitate de a face din nimic ceva. Pentru că tot ce facem noi a existat întâi ca idee şi model în capul unor oameni. Aia nu e material. S-a transformat în ceva material. Dumnezeu este ideea. “La început a fost cuvântul”. Ce este cuvântul? O noţiune , o informaţie. Poţi să traduci “la început a fost informaţia”, sau “la început a fost inteligenţa”care a creat gândul că trebuie să existe Universul. (…) În transcendent nu există nici trecut, nici prezent, nici viitor..Aici e toată figura. Tu nu poţi concepe chestia asta care eşti o figură temporală, într-un Univers care s-a născut la Big Bang şi nu se ştie când o să moară.. Ca pământean şi ca om de ştiinţă trebuie să gândeşti în limitele ştiinţei maximal exploatate. Dacă îţi pui întrebarea cum s-a născut Universul, trebuie să dezlegi fenomenul care s-a întâmplat între momentul când lui Dumnezeu i-a venit ideea să facă Universul şi în Univers să creeze o planetă Pământ . Şi cum a făcut treaba asta? A transformat ideea în energie. Adică, aşa cum spune şi Gerald Schroeder care a scris nişte cărţi colosale şi eu spun : I=E=mc la pătrat. Adică inteligenţa s- a transformat în energie care s-a transformat în materie. Iar viaţa este un lucru atât de complicat, încât nu poţi să o creezi din întâmplare. Ia o celulă, care trebuie să aibă un bagaj genetic. Orice are metabolism şi se înmulţeşte înseamnă viaţă. Viruşii de exemplu nu sunt viaţă. Sunt nişte paraziţi ai vieţii. Întâmplarea nu poate să creeze ordine.”

 

vlad_buletin

Lect.dr. Vlad Diaconescu – medic veterinar, ezoterist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H2CFfD33159802Drd. Ciprian Bojan – psiholog, jurnalist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

387611_2346814917834_1776573849_ndr. Mihai Mănescu – scenarist, istoric al ezoterismului

Doctor al UNATC, a absolvit Masterul în Istoria Ezoterismului la Universitatea din Exeter (Marea Britanie), în cadrul Departamentului de Studiu al Istoriei Ezoterismului, este membru al Societății Europene a Studiului de Istorie a Ezoterismului din Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iulia_predadr. Iulia Preda – farmacist, realizator TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1Gelu Voican Voiculescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cristian-tiberiu-popescuProf.univ. Cristian Tiberiu Popescu – scriitor, istoric, ezoterist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photoAurora Sităruș – parapsiholog, terapeut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alina K 1Alina Kolmayer – terapeut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0George Cohal – inventator, cercetător al fenomenelor paranormale, vicepreședinte ASFAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ozn600x340Dan D. Farcaș – matematician, scriitor, ufolog – președinte ASFAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0122Simona Ioniță – psiholog, terapeut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

700_special_8Marius Bălășoiu – sociolog, trainer profesional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preot marius ++Preot Marius Fănel Suiugan – biserica Sf. Antonie cel Mare (cartierul Titan – București)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crisri sromanCristian Român – inginer aerospațiale, publicist, realizator TV (Cronica scepticului)

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *