Ia cu tine gustul delicios al mâncării gătite perfect pe grătarele mobile de la Weber!

Acum te poți bucura de preparate ca acasă, chiar dacă pleci la drum într-o vacanță sau escapadă de câteva zile în natură! Cu noua gamă de grătare portabile Weber, te bucuri de un nivel superior al experiențelor culinare outdoor, fie că preferi un grătar la iarbă verde sau să te bucuri de alimente bine gătite, în vacanța sau la un picnic de neuitat, alături de familie și cei dragi.

Pe lângă modelele clasice de gratare de gradina pe cărbuni sau grătare economice de dimensiuni mari, echipa PEFOC te surprinde cu o serie deosebită de grătare mobile de înaltă calitate. Așadar, pregătește-te să fii încântat de gustul grătarelor delicioase și sculente cu noile grill-uri portabile Weber, ideale pentru călătorii, drumeții sau vacanțe!

Grătar cu mangal GO-ANYWHERE

Poartă cu tine gustul de acasă oriunde te-ai afla, cu un grătar compact și ideal pentru gătitul outdoor! Poți savura preparatele favorite, gătite exact așa cum îți plac, cu ajutorul modelului de grătar portabil Weber Go-Anywhere, ce oferă un mod facil de transport și o eficiență ridicată în gătirea unei game diverse de alimente.

Grătarul cu mangal SMOKEY JOE

Bucură-te de escapade în natură, la camping sau la un picnic în familie, cu un dispozitiv portabil rapid și ușor de transport – grătarul cu mangal Smokey Joe! Produs de renumitul brand american Weber, acesta oferă atât siguranță deplină în utilizare, cât și confort sau posibilitatea de a fi transportat și poziționat cu ușurință, indiferent de locul în care dorești să te bucuri de un preparat aromat și delicios!

Grătarul pe gaz WEBER TRAVELER

Aceste gratare pe gaz Weber au fost proiectate pentru cei care vor să se răsfețe cu bucate bine preparate atunci când se află departe de casă! Datorită formei compacte de care dispune grătarul mobil Weber Traveler, întreaga experiență de la montare, gătit, și până la depozitare, este una foarte confortabilă și facilă!

Grătarul cu gaz GO ANYWHERE

Profită de oportunitatea de a călători oriunde, în timp ce te bucuri de gustul inedit al felurilor de mâncare preferate! Grătarul mobil pe gaz Go-Anywhere îți dă șansa de a experimenta noi aventuri culinare, oferindu-ți în același timp o aromă și un gust inconfundabile, cu un minim de efort.

Prin urmare, dacă ești adeptul unui grătar bine făcut și îți dorești să te bucuri de preparate delicioase, fie pe terasă, în curte, grădină sau pe balconul locuinței tale sau departe de casă, într-o mică drumeție, camping sau picnic, gama avansată de grătare pe cărbuni, gaz sau electrice, marca Weber, îți pune la dispoziție nenumărate modele din care poți alege opțiunea ideală pentru tine și preferințelor tale!

Accesează catalogul online www.pefoc.ro și fă cunoștință cu cele mai renumite modele de grill Weber, dar și cu alte variante profesionale de cuptoare pentru pizza pe lemne sau grătare economice de calitate la prețuri pentru orice buzunar. Dacă ești nedumerit cu privire la alegerea corectă, îți vom sta la dispoziție cu detalii suplimentare și recomandări, dar și cu servicii de asistență specializată și transport asigurat oriunde în România, în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării!